REKLAMI GEÇ

Hayırseverin çağrısıyla, ilçedeki 250 ailenin bakkal borcu silindi

Hayırseverin çağrısıyla, ilçedeki 250 ailenin bakkal borcu silindi

Hayırsever iş insanının çağrısıyla harekete geçen iyiliksever Çivrilliler, sadece Ramazan ayında gizlice 250 ailenin veresiye borçlarını sildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2020 Cumartesi, 13:26

Çivrilli hayırsever bir iş insanının korona salgınından etkilenen ve Ramazan ayında çalışamayan hemşerilerine destek olmak için Nisan ayının son günlerinde başlattığı ‘veresiye defterlerindeki borçları kapatalım’ kampanyası, yaklaşık 25 günde, yüzlerce insanın yüzünü güldürdü. 250’ya yakın ailenin bakkal borçları ödenirken, veresiye defterlerindeki borç yükü hafifleyen bakkallar da rahat bir nefes aldı.

Yeşil Çivril Gazetesi’ne konuşan ve ismi açıklanmayan gizli hayırsever; özellikle korona salgını dolayısıyla iş bulmakta zorlanan ya da işe gidemeyen dar gelirli vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak amacıyla iyilik hareketi başlattıklarını söylerken, “İnsanlarımız zor durumda. Birçok kişi ya işini kaybetti ya da gelirinde düşüş yaşadı. Esnaf da kendisinden alışveriş yapan komşusuna bu zorlu dönemde sırt çevirmedi ama onların da kuşkusuz bir dayanma noktası var. Koronavirüs sebebiyle zor durumda kalan vatandaşlarımıza ve bakkal esnafımıza destekte bulunmak amacıyla yaptığımız iş, yaklaşan bayram öncesi hem esnafımız hem de hemşerilerimiz biraz olsun rahatladıysa ne mutlu” diye konuştu.

Yorumlar

Ard   -  Bağlantı 17 Mayıs 2020, 08:52

Helal olsun bu zor zamanlarda hem borçlu vatandaşları rahatlatmış hem işyeri sahibide çok rahatlamıştır 10 bakkallık yapan biri olarak söylüyorum ALLAH Razı olsun bu kişiden

Muhammet   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 13:43

Bizede yardım etse ya bu hayırsever 2 çocuğum var borç içindeyim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı