REKLAMI GEÇ

“İMECE”YLE GELEN MUTLULUK

“İMECE”YLE GELEN MUTLULUK

Çivril’de ekonomik durumları zayıf olduğu için evlenemeyen Mehmet Demirtaş ile Songül Kabak çifti, imece usulüyle dünya evine girdi. Çiftin ev eşyalarının tamamı işadamları ve esnaf tarafından karşılanırken; gelinlik ve damatlıkta Sevgi Eli tarafından hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 16:30

DHA
Ekonomik durumları iyi olmadığı için evlenemeyen Mehmet Demirtaş-Songül Kabak çifti, Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimine başvurarak niyetlerini iletti. Harekete geçen Sevgi Eli, çiftin nikahını ve ev eşyalarının tamamlanması için çalışma yaptı. Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu, çiftin ev eşyalarının tamamını karşılama sözü verdi.

Otomobilinin de gelin arabası olarak kullanılmasını için tahsis etti. Çiftin perdelerini, davetiyelerini ve kuaförünü de ayarlayan Sevgi Eli, Songül Kabak’a gelinlik hediye etti. AK Partili Başkan Gürcan Güven’ın belediye başkanlığında kıydığı nikahla da çift, dünya evine girdi. Nikah şahitliğini hayırsever iş adamının eşi Nevişet Kameroğlu ile Belediye Başkanının eşi Derya Güven yaptı.

Sekiz çocuğun en küçüğü, üç kez kalp ameliyatı geçiren gelin Songül Kabak, hayatında hiç bu kadar mutlu olmadığını belirterek, “Biz çok mutluyuz. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın” dedi.

denizli-civril-sevgi-eli-imece-usulu-evlilik-ic

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, iş adamı Kadir Kameroğlu’nun genç çifte sahip çıktığını belirterek, “Çivrilli esnaflarımızda hayırları ile gençlerimizin evini donattı. Bu bağlamda bütün süreçte emeği geçen Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimine teşekkür ederim. Bize gelen bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

harun türkmen   -  Bağlantı 18 Eylül 2015, 10:54

helal olsun yardım edenlere. yeni evli çiftimizede ömür boyu sağlıklı ve huzurlu birbirlerine saygılı bir yaşam dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı