REKLAMI GEÇ

Polis affetmedi: 2 günde 28 bin lira ceza

Polis affetmedi: 2 günde 28 bin lira ceza

Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücülerine karşı denetimlerini sıklaştırdı. 2 günde 45 motosiklet sürücüsüne 28 bin 225 lira para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2015 Pazar, 18:37

Çivril’de, son günlerde yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve Otomobil sürücüleri ile ilgili artan şikayetler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor.

2 GÜNDE 28 225 BİN LİRA CEZA
Yeşil Çivril gazetesinin haberine göre, ilçede 2 gün içerisinde yaklaşık 100 motosiklet denetlenirken, 22 sürücüye sürücü belgesi olmaması, 8 kişiye kask kullanmadığından cezai işlem uygulandığı, 15 motosikletin trafikten men edildiği bildirildi. Uygulama ve denetlemelere ek olarak halkın yoğun ihbar ve şikâyetleri doğrultusunda, çevreyi rahatsız eden, tehlikeli araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve drift yapan araç sürücülerine de cezai işlem uygulandı.
Denetimlerin yoğun olarak yapıldığı iki gün içinde toplam 28 Bin 225 lira ceza kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı