REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli bu kez sünnet için uzandı

Sevgi Eli bu kez sünnet için uzandı

Çivril Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Eli Birimi, yardım elini bu kez 6 yıl önce babası vefat eden Ramazan Gedik’e uzattı. Sevgi Eli, ilçenin Kıralan Mahallesi’nde yaşayan Ramazan’ı sünnet ettirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2015 Pazartesi, 17:46

Kıralan Mahallesi’nde yaşayan Ali Gedik, 6 yıl önce böbrek yetmezliğinden dolayı vefat etti. Geride bıraktığı ailesi zor şartlarda yaşamını sürdürürken, Ramazan Gedik de sünnet çağına geldi. Ancak anne Derya Güven, maddi olanaksızlıklar nedeniyle oğlunun sünnetini yaptıramadı.

Bunu öğrenen Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven devreye girdi ve Sevgi Eli Birimi tarafından sünnet olması sağlandı. Sünnet törenine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. Başkan Güven, Ramazan’a altın takarken,eşi Derya Güven ise bisiklet hediye ederek sevindirdi.

Sosyal yardımlaşma çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalıştıklarını belirten Gürcan, “Bugün Gedik ailesi ile birlikteyiz. Sevgi Eli Birimi, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ses oluyoruz.Biz her zaman onların yanındayız. Bugün Ramazan ve bizim için özel bir gün” dedi.

Anne Hanım Gedik ise, kendilerine uzanan yardım eli için teşekkür ederek, “Çocuğumun sünnet zamanı gelmişti.Maddi imkansızlıklardan dolayı yaptıramıyorduk.^6 yıl önce eşimi kaybettim.Babasız evlat büyütmek çok zor.Çivril Belediyesi oğluma sahip çıktı. Bugün burada bulunan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı