REKLAMI GEÇ

Yasağı fırsat bilip koruma altındaki gölde kaçak av yapan 2 kişiye ceza

Yasağı fırsat bilip koruma altındaki gölde kaçak av yapan 2 kişiye ceza

Kaçak avcılar sokağa çıkma yasağını fırsat bildi, koruma altındaki Işıklı Gölü’ne ağ atarken yakalandı. Yakalanan kaçak avcının daha önce defalarca ceza aldığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2020 Pazartesi, 14:36

Denizli’de hafta sonundaki sokağa çıkma yasağını fırsat bilen kaçak avcılar Çivril ilçesinde koruma altındaki Işıklı Gölü’de turna balığı avı yaparken yakalandı. Çivril İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde bir ihbarı değerlendirerek Işıklı Gölü’ne gittiğinde iki kişiyi sağ atarken tespit etti.

Eski bir muhtar olduğu belirtilen Ersoy K. ve beraberindeki bir kişinin koruma altındaki türlerden turna avı yaptıkları öğrenildi. Tarım müdürlüğü ekipleri kaçak evcıların bıraktığı 650 metrelik ağı sudan çıkarırken avcıların kayığına da el koydu.

Ersoy K.’nın daha önce de kaçak av yapmak nedeniyle defalarca ceza aldığı ortaya çıktı. Daha önce bir kez daha teknesine el konan Ersoy K’nın toplam 30 bin lira para cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Ekipler Ersoy K ve yanındaki kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 3’er bin lira daha ceza yazdı. Kaçak avcılar hakkında sokağa çıkma yasağı kurallarını ihlal ettikleri ve salgın tedbirlerine uymadıkları gerekçesi ile de ceza uygulaması yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı