REKLAMI GEÇ

TAVAS’LI ÜNVER KAYIPLARA KARIŞTI

TAVAS’LI ÜNVER KAYIPLARA KARIŞTI

Tavas’taki Akyar Göleti kenarında, sabah saatlerinde elbiseleri bulunan 59 yaşındaki Hüseyin Sabit Ünver boğuldu mu yoksa kayıp mı belli değil. Arkadaşları ile birlikte gölette balık avlayan ve arkadaşları gittikten sonra da gölet kenarında vakit geçiren Ünver’den, haber yok.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2010 Pazartesi, 18:45

Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için Tavas’ta bulunan Akyar Göleti’ne giden 59 yaşındaki Hüseyin Sabit Ünver, gece geç saatlerde yakaladıkları balıkları, arkadaşları ile birlikte içki içerek yedikten sonra arkadaşlarından ayrıldı ve geceyi göletin kenarında geçirdi. Sabah saatlerinde arkadaşları Hüseyin Sabit Ünver’i merak ederek gölete gelen ve gölet kenarında Ünver’in elbiselerini bulan diğer balıkçılar, olayı Jandarma’ya bildirdi.

Yaşanan olayın ihbarını alan Jandarma ekipleri ise ilk olarak 59 yaşındaki Hüseyin Sabit Ünver’in ailesine ulaştı ve eve gelip gelmediği sordu. Ailenin, Hüseyin Sabit Üniver’in eve gelmediğini bildirmesi üzerine Jandarma, arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Sivil Savunma Müdürlüğü ve Denizli Belediyesi İtfaiyesi’nden gelen ekipler, Akyar Göleti’nde Hüseyin Sabit Ünver’in cesedini aradı. Akşam saatlerine kadar yapılan aramada, gölette Hüseyin Ünver’in cesedine ulaşılamadı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda aramalarını farklı yönlerde devam ettirecek.

Hüseyin Sabit Ünver’in gölette boğulduğuna, kaybolduğuna ya da yaşadığına dair henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı