REKLAMI GEÇ

Belediyeye acil ziyaret

Belediyeye acil ziyaret

112 Acil Servis Haftası nedeniyle Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi makamında ziyaret eden Denizli 112 Acil Servis ekiplerinden oluşan bir heyet 112’nin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2014 Çarşamba, 16:11

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin ve beraberindeki 112 Acil Servis ekibinden oluşan heyet Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin 112 Acil Servis birimi hakkında detaylı bilgiler verirken bu ekibin önemine değindi.

Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “Tabi ki 112 Acil Servis Birimi çok önemli bir görev üstleniyor. Sizler de fedakârca çalışıyorsunuz. Bundan önceki dönemlerde bir şey olduğunda nasıl ulaşırız, evimizde araba varsa kendi arabamızla nasıl gideriz, yoksa konu komşu eş dostta varsa araba temini yapıp hastaneye ulaşabilir miyiz derken belki de yarım saat bir saat geçiyordu. Ama bugün çok şükür devletimizin imkanları arttı. Bir ihtiyaç olduğunda hiç düşünmeksizin 112’yi arıyoruz ve ekipler en kısa sürede duruma yerinde müdahale ediyor. Gerektiği durumlarda hastaneye sevk ediyor. Bu kapsamda belki de dünya standartlarının üstündeki bir sürede vazifelerini layığı ile yerine getiriyorlar. 112, 7/24 nöbet usulü ile çalışan bir servis. Sizlerin de bu topluma karşı hakikaten çok emeğiniz geçiyor. Ben Denizli’de yaşayan hemşehrilerimiz adına öncelikle 112 Acil Servis gününüzü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin ve beraberindeki heyet Denizli Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci’ye minyatür bir Acil servis ambulansı hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı