REKLAMI GEÇ

Başkan sorun dinleyecek

Başkan sorun dinleyecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü düzenlediği “Halk Günü” buluşmaları sürüyor. Başkan Zolan, 6 Ekim Salı günü düzenlenecek üçüncü Halk Günü’nde vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2015 Cumartesi, 16:54

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü düzenlediği “Halk Günü” buluşmalarının üçüncüsü 6 Ekim Salı günü Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşecek. 

Üçüncü kez düzenlenecek Halk Günü’nde sabah saat 10.00’da başlayacak, Başkan Zolan, tüm ekibinin hazır bulunduğu programda vatandaşlar ile randevusuz görüşecek.
Halk Günü buluşmalarına vatandaşların her ay ilgisinin artarak devam ettiğini belirten Başkan Zolan, “Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştirdiğimiz Halk Günümüzün ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, halloldu diye düşünüp eksik kalan veya görmediğimiz konuların olabildiğini tespit ettik” dedi.
Bugüne kadar yaptıkları her hizmette “önce insan” anlayışını benimsediklerini ve her zaman halkın arasında olduklarını ifade eden Başkan Zolan, “Bizim için her gün Halk Günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz. Ancak insanlarımızla Halk Günü’nde bir araya gelmemiz daha özel. Burada vatandaşlarımız randevu almadan benimle görüşüyorlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı