REKLAMI GEÇ

Yüzde 60’ı tamamlandı

Yüzde 60’ı tamamlandı

Denizli’nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu’nda başlatılan düzenleme çalışmalarının yüzde 60’ı tamamlandı.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2013 Perşembe, 09:49

Denizli Belediyesi’nin 7 kilometrelik Bağbaşı Yolu’nda başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor. Üç şerit araç yolu, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanması halinde,hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli hale gelecek.

Bağbaşı’nda 50 km uzunluğunda yağmur suyu hattının yapıldığını ve bölgenin artık yağmur suyuna ilişkin herhangi bir sıkıntısının kalmadığını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Başkan Zolan, “Bundan sonra bölge insanımız yağmur yağarken endişe etmeyecek. Sele yol açan faktörler artık ortadan kaldırıldı. Bağbaşı bölgesinin önemli sorunlarından birini ortadan kaldırdık.” diye konuştu.

“EGE BÖLGESİNE ÖRNEK OLACAK”
Bölgede yapılan tüm bu yatırımların yanı sıra 7 kilometre uzunluğundaki Bağbaşı Yolu’nu dünya standartlarına taşıyoruz diyen Başkan Zolan, ” Denizli’nin giriş çıkışlarında yaptığımız değişimi herkes taktir ediyor. Bağbaşı Yolu’nda da bir düzenlemeye gidilmesi gerekiyordu. Denizli’nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu’nda başlatılan düzenleme çalışmalarını ile güvenlik açısından, konfor açısından yolun standartları artırılarak Denizli’ye yakışır hale gelecek. Yaya ve araçlar için geçitler yapılıyor. Araç yolu üç şeride çıkarılırken, yan yol, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılacak” dedi.

Yorumlar

20 denizli   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 14:30

seçim gelir oy gelir diyerek yapıyor yoksa denizli merkezi sadece turex için yaptı şimdi ise dedikleri halka trafike açılması göreceğiz

halk   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 10:19

yolda giderken tembildiyorsun yol hiçte düzgün olmamış sürücüler bilirr

halk   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 10:05

Bağbaşında oturan biri olarak yapılan çalışmaları takdir ediyorum fakat başkanın yağmur yağdığı zaman cerrahi hastanesi tarafına gelmesini istiyorum.

osman zeren   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 09:58

%60 anlasıyşları nasıl acaba merak ettim doğrusu…yolun %60 sı şantiye konumunda bu doğru ancak %40 ı bitmiş durumda diyebiliriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı