REKLAMI GEÇ

Verdiğimiz sözleri tuttuk

Verdiğimiz sözleri tuttuk

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bağbaşı’na verdiği sözlerin tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Zolan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2013 Perşembe, 18:31

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın mahalle toplantıları devam ediyor. Başkan Zolan’ın son durağı Bağbaşı Mahallesi oldu.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Bağbaşı Mahallesi enine boyuna ele alınarak değerlendirildi. AK Parti’nin organizasyonundaki toplantıya Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ile çok sayıda partili de katıldı.

Başkan Zolan’ın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda başkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulunarak vatandaşlardan gelen talepleri not aldı. Daha öncede mahalle toplantısı ve projelerin başlangıcı için birçok kez Bağbaşı’na geldiğini ifade eden Başkan Zolan, “Bağbaşı, bizim için Denizli için önemi olan bir yer. 2009’da mahalle haline geldi. O günden bugüne 4 yıl geçti. Çeşitli nedenlerle buraya geldik. Sizlerle her fırsatta bir araya gelmek istiyoruz. Son gelişimizde Bağbaşı’nın en büyük projelerinden bir olan yağmur suyu hattı yapımının temelini atmıştık. Her ne kadar sizleri tozla çamurla tanıştırdıysak da yapılması gereken zor bir işti. Belki bugünlere kalmaması gereken bir çalışmaydı. Modern şehiriz diyorsanız, alt yapının çoktan bitmesi gerekirdi. O masum yağmurda Antalya yolu kapanıyor çocuklarımız yolun karşısına geçemiyordu. Seller oluyordu. Bizler bunu görüyorduk ama sizler bizzat içinde yaşıyordunuz. Bu olumsuzluğu görmezden gelemezdik. Bu işe neşteri vurduk” dedi.

‘Söz verip de yapmadığımız işimiz olmadı’
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, diğer bir ziyaretinde ise Bağbaşı, Zeytinköy ve Gökpınar’a giden yol üzerinde yağmursuyu sorununun çözüleceğini ve doğalgazı da getirileceğini söylediğini hatırlatarak “O gün ayaküstü söylenmiş söz gibi algılanmış olabilir. Ben o verdiğim sözü hiç unutmadım. Bir siyasetçi bir söz veriyorsa sözünü yerine getirmek zorundadır. Kandırmak niyetiyle söylenen sözler ise sizlere yapılan en büyük hakarettir. Çok şükür söz verip de yapmadığımız hiçbir işimiz olmadı. Biz bunun bilincindeyiz. İş olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak deriz. O günde yapacağımız işler anlamında iki söz vermiştik. Şükürler olsun, sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yağmur suyu yapımında yüzde 60’ları geçtik. İnşallah 2-3 ay içinde tamamlayacağız. İnşallah artık o seller akmayacak. İkinci sözümüz ise doğalgaz konusuydu. Biraz gecikme oldu. Birkaç hafta gibi bir gecikme yaşandı. Bu kış Bağbaşı’na doğalgaz gelecek demiştik. Şükürler olsun artık doğalgazı evinizde kullanıyorsunuz. 20 milyon lira doğalgaza, 25 milyon lira dolayında alt yapıya para harcandı. Parklar, yeşil alanlar, çevre düzenlemeleriyle yeni bir Bağbaşı’nı ortaya çıkarıyoruz. Denizli büyükşehirle farklı bir boyuta geçecek Bağbaşı’mız da bundan en üst düzeyde faydalanacak’ dedi.
Daha sonra vatandaşlar da sorular sorarak mahallelerindeki çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı