REKLAMI GEÇ

Zolan, öğretmenlerle biraraya geldi

Zolan, öğretmenlerle biraraya geldi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri’nde görev yapan öğretmenlerle kahvaltı da bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2013 Pazar, 12:06

Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Çamlık Çalışma Ofisi ‘nde öğretmenlerle biraraya geldi. Kahvaltıya, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı da katıldı.

Kahvaltıda öğretmenler kendilerine ait bu özel günde yoğun iş temposuna kısa bir ara vererek, kahvaltı edip Denizli Belediye Başkanı Zolan ‘la sohbet etme imkanı buldu.
denizli-osman-zolan-ogremenlerle-bulustu-ic

Kahvaltı da öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ” Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Geleceğimizin temelini sizler atıyorsunuz. Denizli Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu ve benim de çok önemsediğim bir proje olan Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerimiz de çocuklarımız sizlerin elinde, geleceğe emin ellerde daha iyi hazırlanıyor” dedi.

Zolan,    Etüt merkezlerine vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu da vurgulayarak, “ Etüt merkezlerinde 2 bin 200 öğrencimize bugün hizmet vermekteyiz. İnşallah arzu ediyoruz ki bu hizmet artarak devam etsin. Merkezlerimiz de yine aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızla ilgilenmek ,oradaki çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmek önlerindeki engelleri kaldırabilmek hepimizi mutlu ediyor. Aynı tempoyu devam ettirmenizi  arzu ediyorum. Öğretmenlik çok ayrı çok özel bir meslek. Hiçbir mesleğin varamayacağı bir konumda. Ben çocuklarla olduğum zaman çok mutlu oluyorum. Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerimize geldiğimde orada bütün yorgunluğum geçiyor” diye konuştu.

Kahvaltının ardından Başkan Zolan, Etüt Merkezlerinde görevli öğretmenlere plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı