REKLAMI GEÇ

Hedeflerimiz de büyüyecek

Hedeflerimiz de büyüyecek

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ni ziyaret etti. Oda yönetimi ile bir süre görüşen Başkan Zolan, “Denizli’nin büyükşehir olması herşeyin büyümesi anlamına gelir. İnşallah Denizli’de yaşayan insanlarımızın mutluluğu büyüyecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2013 Cuma, 17:02

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Zolan TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek büyükşehir konusunda sorulara cevap verdi, belediye çalışmaları ve 2013 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler aktardı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Aytaç Turgut’un da hazır bulunduğu buluşmaya Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üye katılım gösterdi.

“BELEDİYE İLE ORTAK ÇALIŞIYORUZ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Bolat Ferhat Arıkan, “Denizli Belediyesi ile birçok konuda ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Denizli’nin ve Denizli insanının yaşam kalitesini arttırmak için bu çalışmalar artarak devam edecek. Denizli’nin büyükşehir sürecinde de kentin yararları ve daha ileriye gitmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

ÇINAR MEYDANI’NDA KUŞ UÇMAZDI
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise iki kurum arasında çok önemli işbirliklerine imza atıldığını belirterek, “Özellikle Denizli’nin hava kalitesini artırmak için Makina Mühendisleri Odası ile önemli bir birlikteliğimiz var. Temiz bir hava için doğalgazın kullanımını arttırmak adına her iki kurum da elinden gelen gayreti gösteriyor. Bilindiği üzere Denizlimiz Türkiye’nin en temiz, en çevreci ve en sağlıklı kenti ödüllerini aldı. Eskiden hava kirliliğinden Çınar Meydanı’nda kuş uçmazdı. Şimdi ise doğalgaz kullanımıyla birlikte kuşlar uçuyor. Bu birliktelik büyükşehir statüsü kazanan Denizli’de artarak devam edecek” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRİ ANLATTI
Büyükşehir konusunda da bilgiler veren Başkan Zolan Denizli’nin birçok konuda büyükşehirle birlikte önemli kazanımlar elde edeceğini dile getirerek, şunları söyledi:
“Denizli en çok ihracat yapan iller sıralamasında sekizincidir. En çok turist gelen il sıralamasında beşincidir. Gelişmişlik endeksine baktığımız zaman Denizlimiz ilk 10’dadır. Bu güne kadar 16 tane büyükşehir vardı. Bu yıllardan beri süren haksızlık nihayet sona erdi. Şimdi her yıl 100 milyon lira Denizli’ye ek para gelecek. 28 yılda kaybettiğimiz yatırım tutarı ise 2,8 milyar liradır. 28 yıldır alamadığımız yatırım budur. Artık büyüyen Denizlimiz; projeleriyle büyüyecek, bütçesiyle büyüyecek, yaptığı işle büyüyecek. Büyükşehir yasası kentin tamamı kalkındıracak. Köylerimiz daha çok hizmet alacak. Beldelerimiz, ilçelerimiz daha çok hizmet alacak. Denizli’de mahallelerimiz o güzelliğin üzerine daha da büyük projelerle güzelleşmeye devam edecek. Sonuçta Denizli’nin “büyükşehir” olması her şeyin büyümesi anlamına gelir. Hedeflerimiz de, icraatlarımız da büyüyecek. İnşallah Denizli’de yaşayan insanlarımızın mutluluğu büyüyecek.”

Toplantı sonrası Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’a plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı