REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Öğretmenlere çok özel hediye

Zolan’dan Öğretmenlere çok özel hediye

Denizli Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan ve Denizli’de görev yapan tüm öğretmenlere armağan edilen ‘Fotoğraflarla Denizli’ albümü öğretmenlerden büyük beğeni aldı.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 15:18

Denizli Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. Belediye bu özel günde Denizli’de görev yapan tüm öğretmenlere çok özel bir çalışma ile verdikleri karşılıksız emek için teşekkür etti. Özel okullar, dershaneler ve tüm devlet okullarında görev yapan öğretmenlere Denizli Belediyesi Denizli fotoğraflarından oluşan bir albüm armağan etti.
denizli-ogretmenlere-ozel-odul-ic

‘Fotoğraflarla Denizli’ adını taşıyan albüm ise öğretmenlerden büyük beğeni aldı. Albümde Denizli’ye ilişkin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin yanı sıra kentsel dokunun yansıtıldığı fotoğraf kareleri yer alıyor.

“Onlar için ne yapsak az”

Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra eden öğretmenlere bu özel günlerinde küçük de olsa bir armağan vermek istediklerini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ne yapılırsa yapılısın öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini söyledi. ‘

Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir’ diyen Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: ” Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Bu özel günlerinde istedik ki bizim de onlara küçük bir hediyemiz olsun. Denizli’ye ilişkin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin yanı sıra kentsel dokunun yansıtıldığı fotoğraflardan bu güne özel hazırlanmış ‘Fotoğraflarla Denizli’ adını taşıyan albümü özel okullar, dershaneler ve tüm devlet okullarında görev yapan öğretmenlerimize ulaştırdık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı