REKLAMI GEÇ

Denizli bir değerini kaybetti

Denizli bir değerini kaybetti

Denizlili ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Tekin Akmansoy, hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak yazılı açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sanatçının yaşamını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2013 Salı, 17:01

Denizlili ünlü tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy’un ölümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ünlü sanatçının hayatını kaybetmesinden ötürü duyduğu derin bir üzüntü içinde olduğunu dile getirdi.

Mesajında Tekin Akmansoy’un Denizli Belediyesi’ne büyük hizmetleri bulunduğunu ifade eden Başkan Zolan, Akmansoy’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Zolan açıklamasında, “Denizlili ünlü sanatçı Tekin Akmansoy’un vefatını üzülerek öğrendik. Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Hayatının son dönemlerinde bile sanata hizmet etmek için çalıştı. Belediyemizin gerek konservatuvarındaki seçmelerinde, gerekse tiyatro festivalinin organizasyonunda kendisinin büyük emekleri oldu. Kentimizdeki tiyatronun yol haritasının çizilmesinde önemli ölçüde katkıda bulundu. Denizli, bir değerini daha kaybetmiştir. Ancak onun sinema ve tiyatro alanında yetiştirdiği değerler, Tekin Akmansoy’u yaşatmaya devam edecektir. Bizler de Denizli Belediyesi ailesi olarak, O’nun değerlerinin gelecek nesillere taşınması noktasında, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı