REKLAMI GEÇ

Denizli Belediye Meclisi’nde kritik toplantı

Denizli Belediye Meclisi’nde kritik toplantı

Denizli Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısı başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 20 adet körüklü otobüs satın alınması ile ilgili tek maddenin görüşüleceği toplantının tartışmalı geçmesi bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2013 Pazartesi, 14:54

Denizli Belediye Meclisi, son dönemin en tartışmalı konusu olan toplu taşıma ile ilgili kritik bir toplantı gerçekleştiriyor. Bayram tatili arefesinde meclis üyeleri aranarak olağanüstü toplantıya çağrılmıştı. Toplantının tek gündem maddesi ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 20 adet körüklü otobüs alınması…

Denizli Belediye Meclisi, Ak Parti yönetimi döneminde özelleştirilen toplu taşımanın tekrar Denizli Belediyesi tarafından üstlenilmesi amacıyla Başkan Osman Zolan’a 60 milyon TL borçlanma yetkisi vermişti. Ancak o dönem, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs satın alınması konusu gündeme getirilmemişti.

Belediye Meclisi’nin tek gündem maddesi ile sürpriz bir şekilde olağanüstü toplantıya çağrılması, kentte yankı uyandırmış, muhalefetin tepkilerine neden olmuştu. İşçi Partili Denizli Belediye Meclis üyesi Gökhan Dikmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin otobüslerinin satın alınması talimatını Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde verdiğini, meclisten borçlanma yetkisi alınıncaya kadar asıl amacın gizlendiğini iddia etmişti.

anons

Bu iddialar ve tartışmaların gölgesinde olağanüstü toplanan belediye meclisinin oldukça hararetli geçmesi bekleniyor. Denizlihaber.com, toplantının her anını dakika dakika aktaracak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı