REKLAMI GEÇ

Denizli Belediye Meclisi’nde jet komisyon raporu

Denizli Belediye Meclisi’nde jet komisyon raporu

Denizli Belediye Meclisi’nin Ankaar Büyükşehir Belediyesi’nden 20 körüklü otobüs satın alınması için yaptığı toplantı, bugüne kadar benzeri görülmemiş hızlı bir işlem trafiğine sahne oldu. Madde, açılış yapılır yapılmaz Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Komisyon ise raporunu 15 dakika içinde tekrar meclise gönderdi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2013 Pazartesi, 14:56

Denizli Belediye Meclisi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 20 körüklü otobüs satın alınması için düzenlediği olağanüstü toplantı olağansütü bir duruma sahne oldu. Meclis açılır açılmaz, otobüs alımı ile ilgili tek gündem maddesi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na araştırılıp rapor hazırlanması için sevk edildi.

Genelde günler alan ya da bir sonraki aya kalan komisyon raporlarında bu kez bir ilk yaşandı. Plan ve Bütçe Komisyonu, meclisin havale ettiği konuyu 15 dakika içinde tetkik ederek karar alınmak üzere tekrar meclise gönderdi. Böylelikle aynı gün komisyona havale edilen bir konu, bir saat bile geçmeden raporlaştırılarak tekrar meclise gönderilip, eşine az rastlanır bir rekora imza atıldı.

Yorumlar

Murat Türk   -  Bağlantı 21 Ekim 2013, 20:32

Haberde yanlışlık var. Körüklü otobüs değil, metrobüs olacaktı. :-))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı