REKLAMI GEÇ

Belediye personeline başarı sertifikası

Belediye personeline başarı sertifikası

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından gerçekleştirilen Proje Döngü Yönetim Eğitimleri’ne katılan 23 belediye personeline başarı sertifikası verdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2013 Perşembe, 11:57

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından gerçekleştirilen Proje Döngü Yönetim Eğitimleri’ne katılan 23 belediye personeline başarı sertifikalarını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan verdi. GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Değirmenci ve Nilgün Ök’ ün de katıldığı sertifika töreni başkanlık makamında gerçekleştirildi.

Personelin motivasyonunu artırmak ve iş yaşamını kolaylaştırıp verimliliği yükseltmek için tüm personele yıl içinde hizmet içi eğitimler verildiğini hatırlatan Başkan Zolan, ” Denizli Belediyesi’nin en büyük gücü nitelikli, kendini geliştiren personelidir. Biz yıl içinde farklı kurumlardan da destek alarak çeşitli eğitimler gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimde onlardan biri. 23 personelimizin eğitimleri başarı ile tamamlamış olması bize mutluluk verdi. GEKA kurulduğu günden beri bölgeye ve Denizli’ye önemli katkılar koydu” dedi.

Zolan, “ Kurumsal yapıya ulaşmak için biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız işler yüz güldürüyor. Bu işlerin ise ortaya çıkması için eğitimin gerekliliğini biliyoruz. GEKA ile yapılan bu ortak eğitim çalışması ile eminim ki daha nitelikli, kendini yetiştirmiş personelle daha büyük projelere imza atacağız. İşbirliğimiz bundan sonra da devam edecek. Eğitimlere katılan ve başarılı olan arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ise GEKA’ nın bir çok konuda destek sağladığını özellikle 1000′ e yakın insana çeşitli konularda eğitimler verdiklerini dile getirdi. Bu eğitimlerden ve diğer desteklerden en çok Denizli Belediyesi’ nin yararlandığına dikkat çeken Alata, bundan sonrada işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Bundan sonra da bu işbirliği inanıyorum ki artarak devam edecek” dedi.

denizli-belediye-sertifika-ic

Konuşmaların ardından Proje Döngü Yönetimi Eğitimine katılan 18 belediye personeli ile Proje Döngü Yönetimi Eğitici Eğitimine katılan 5 personele başarı sertifikalarını Başkan Zolan ve GEKA Genel Sekreteri Alata  birlikte verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı