REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi 137 Yaşında

Denizli Belediyesi 137 Yaşında

Denizli Belediyesi, kuruluşunun 137’nci yılını belediye binası önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutladı. Törene, belediye eski başkanları da katıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2013 Çarşamba, 15:54

Denizli Belediyesi, kuruluşunun 137’nci yılını törenle kutladı. Denizli Belediyesi önünde düzenlenen törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediye eski Başkanları Ali Aygören, Ali Marım, Ziya Tıkıroğlu, Hasan Gönüllü ve Ali Dartanel, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile belediye çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Denizli Belediye Başkanı Osman  Zolan, beraberindeki belediye eski başkanları ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Denizli Belediyesi’nin hizmet anlayışıyla yurtiçinde ve yurtdışında birçok belediyeye örnek olduğunu kaydeden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “1876 yılında kurulan ve bugün kuruluşunun 137’nci yılını kutladığımız Denizli Belediyesi hizmet kalitesini sürekli arttırarak Türkiye’nin en seçkin belediyeleri arasında yerini almıştır. 137 yıl boyunca ilimizin her türlü ihtiyacını karşılayan, alın terini bu topraklara akıtan tüm Belediye Başkanlarımıza Teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan Başkanlarımızı da rahmet ile anıyorum. Denizli Belediyesi çatısı altında her kim bu millete hizmet etmişse Allah ondan razı olsun” dedi.
denizli-belediye-137-yasinda-ic

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Osman Zolan, törene katılan davetliler ile birlikte hayatını kaybeden Denizli Belediyesi eski başkanlarının mezarları ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı