REKLAMI GEÇ

Doğal gaz borusunu patlatan firmaya ceza kesilecek

Doğal gaz borusunu patlatan firmaya ceza kesilecek

Denizli Belediyesi binlerce konutu doğalgazsız bırakan, kazı hatasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, doğal gaz borusunu patlatan firma hakkında her türlü yasal işlemin başlatılacağı ve ceza uygulanacağı duyuruldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 10:52

Denizli Belediyesi, dün gece yaşanan doğal gaz borusundaki patlama ve sonrasında binlerce vatandaşın mağdur olması ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, arızanın giderilmesi için Kentgaz ve Denizli Belediyesi’nin bütün imkanlarını seferber ettiği belirtilerek, sorumlular hakkında gerekli cezanın uygulanacağı bildirildi.

İşte Denizli Belediyesi’nden yapılan o açıklama…

09.12.2013 tarihinde Denizli-Antalya karayolu Bağbaşı mevkiindeki yol çalışmaları esnasında yüklenici firmanın yaptığı kaza sonucunda doğal gaz boru hattında bir hasar meydana gelmiş ve şehrimizin bir kısmına doğal gaz verilememiştir.

Kazanın hemen ardından Belediyemiz ve Kentgaz ekipleri arızanın giderilmesi için olağan üstü bir gayret göstermiş ve kısa sürede arıza giderilerek gaz akışı sağlanmıştır. Şu anda bölgenin yarısına doğal gaz verilmiş durumdadır.

Buna karşın ani doğal gaz kesintilerinde güvenlik nedeniyle sayaçlar kendisini otomatik olarak kapatmaktadır. Bu nedenle Kentgaz tarafından her konuta yeniden doğal gaz verilirken konutlar tek tek dolaşılmakta ve sayaçlar kontrol edilerek gaz kullanımının güvenli bir şekilde kullanımı sağlanmaktadır.

Söz konusu arızaya yol açarak her 2 kurumu ve vatandaşlarımızı zor durumda bırakan yüklenici firma hakkında her türlü yasal işlemin başlatılacağını bildirir, mağduriyet yaşayan tüm vatandaşlarımızdan özür dileriz.

Yorumlar

indirim!   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 20:04

faturalar nolacak elektriğe yüklendi herkes!!ayıp ya.
bu amiroğluna iş veren belediye bu ayda hala yol yapımı sürermi? yaptıklarıda yol olsa gidin bir bakın hopluyor arabalar resmen!!yol desen daracık kavşak yok bilmem ne yok..

muhammet   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 17:49

daha halen akkonak mahallesinde gaz yok kesik hep geri kalan mahalle akkonak mahallesi oluyor her şeyiylen ne alt yapısı var ne üst mahalle rezil durumda asfalt desen köstebek çukuru gibi

umit   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 16:33

bu ülkede ne hatalar oluyor.bu hatalar kaç masum insanın canına mal oluyor.bu kadar gaddar olmayalım.oldu bitti.ölen yaralanan da olmadı buna da şükür.

serkan   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 13:54

cezayı firma yiyecek ceremesini vatandaş çekecek 14 saat boyunca hem aç kaldık hem üşüdük bir odanın içinde klima ile ısındık elektrik faturası nı geçtim ev buz gibi tekrar ısı sağlayana kadar birdünya gaz harcanacak buay faturada eneaz yüzde otuz veya kırk indirim istiyoruz

ali berk   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 13:38

bu firmaya bu işi kim verdi.demekki ciddi çalışmayan bir firmaya ihale verildi.ihaleyi verenlere de ceza gerekmez mi

arif sümbül   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 12:08

Kestiğiniz cezanın bize ne faydası olacak? Mağdur olan biz olduk. Bu ayki doğal gaz faturasında indirim istiyoruz!!!

REYHAN   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 11:25

bu ceza kime ödenecek? vatandaşa faydası ne olacak? Bu ay elektrik faturalarının bir miktarını biz de kent gaz dan talep ederiz. ceza uygulanmasın demiyorum. sıkıntıyı çeken halk oldu,cezasınıda yine halk ödeyecek.. bu iş aydem e yaradı..

TUNÇ   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 10:56

tamam ceza kesilsin parayı belediye alcak madur olan vatandaş paralar vatandaşa dagıtılsın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı