REKLAMI GEÇ

Eylemciler otobüslerin camlarını kırıyor!

Eylemciler otobüslerin camlarını kırıyor!

Denizli Belediyesi 153 biriminde çalışan görevlilerin, akşam saatlerinde Gazi Bulvarı’ndan otobüslerin neden geçmediği sorusuna, “Eylemciler Tureks otobüslerinin taşlarla camını kırıyor. Emniyet tedbiri” yanıtını verdiği ortaya çıktı. Oysa Denizli’de 5. Gününü geride bırakan eylemlerde tek bir otobüsün camı bile kırılmadı.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2013 Çarşamba, 16:14

Taksim Gezi Parkı eylemleri Denizli’de 5. Gününü geride bırakırken, sağduyu hakimiyetini sürdürüyor. Zaman zaman gerginlikler de yaşansa hem polisin hem de göstericilerin yoğun çabasıyla sürdürülen sağduyu, provokasyonları önledi.

Ancak Denizli Belediyesi’nin 153 numaralı çağrı merkezinin eylemler nedeniyle farklı güzergahlara kaydırılan otobüs seferlerine ilişkin vatandaşlara verdiği yanıt sağduyu kaygılarını gündeme getirdi.

153 Çağrı Merkezi görevlilerinin kendilerini otobüs seferleri konusunda arayan vatandaşlara, eylemcilerin otobüslerinin camlarını kırdığı, sprey boyalarla boyayıp yolcuların can güvenliğini tehlikeye düşürdüğü yanıtını verdiği ortaya çıktı.

ARADIK AYNI YANITI ALDIK
Bunun üzerine vatandaş gibi 153’ü arayan Denizlihaber.com çalışanları, Gazi Bulvarı üzerinde otobüs seferlerinin neden aksadığı sorusunu yönelttiği 153 Çağrı Merkezi görevlisinden yine benzer bir yanıt aldı. 5 gündür yaşanan iki trafik kazasının ve birkaç dakikayı geçmeyen münferit gerilimlerin ötesinde hiçbir olayın yaşanmadığı, tek bir vatandaşın ya da güvenlik görevlisinin burnunun bile kanamadığı gösterilerle ilgili görevlilerin vatandaşları farklı bilgilendirmesi kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

TUREKS ŞOFÖRÜ: OTOBÜSÜMÜZÜ ELE GEÇİRDİLER
Denizlihaber.com vatandaşların ihbarı üzerine “Tehlikeli yanıt” haberini araştırırken bir başka iddia ile de karşılaştı. İddiaya göre 4 Haziran Pazartesi günü saat 12.00 sularında Kınıklı’dan hareket eden 34 numaralı hattın şoförü, hiçbir gösterinin yaşanmadığı gündüz saatlerinde olmasına rağmen yaşanan gecikme nedeniyle tartıştığı yolculara, “Sabah 6’dan beri otobüsün başındayım. Eylemciler otobüsümüzün birini ele geçirdikleri için tek sefer yapabiliyoruz. Bu nedenle çok gerginim” dedi. İşte o tartışmaya şahit olan duyarlı bir vatandaş, bu diyalogu Denizlihaber.com’a aktardı.

DENİZLİHABER UYARIYOR!
Sorumlu yayıncılık anlayışımız nedeniyle Denizlihaber.com olarak uyarıyoruz. Denizli Belediyesi bile olsa, ülkemizin ve dolayısıyla Denizli’nin içinden geçtiği bu kritik süreçte hiçbir kamu kurumunun, bu ve buna benzer ifadelerle vatandaşı kutuplaştıracak söylemler içine girmemesi gerekmektedir. Aksi halde gerek eylemcilerin gerekse Denizli polisinin 5 gün boyunca sağduyu konusunda verdiği tüm çabaları bir anda berbat edecek bir sürece girilebilir. Vatandaşa, hiç yaşanmamış olayları yaşanmış gibi aktararak bugün bir takım nedenlerle hak aramak için sokağa çıkmış Denizlilileri, hemşerileriyle karşı karşıya getirmenin izah edilebilir yanı olmadığını düşünüyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Yorumlar

denizlivatandaş   -  Bağlantı 6 Haziran 2013, 11:52

teşekkürler denizli haber tebrikler bu haberiniz için yoksa belediye başbakanın dediğini yapmak mı istiyor diye aklıma geldi herkesin haberi olması lazım böyle devam edin yalan olmasın sagolun

Birsen Var   -  Bağlantı 5 Haziran 2013, 23:20

Teşekkürler Denizlihaber.

AHMET ALİ NALANT   -  Bağlantı 5 Haziran 2013, 19:11

YALAN DOLAN SAHTEKAR HERİFLER HEPSİNİ BURADAN SÜRÜP ÇIKARACAKSIN.BİR TANESİNİ BİLE ÇALIŞTIRTMAYACAKSIN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı