REKLAMI GEÇ

47 pastaneden 4’ü hakkında işlem yapıldı

47 pastaneden 4’ü hakkında işlem yapıldı

Denizli Belediyesi, halk sağlığını ilgilendiren konularda denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak merkezdeki 47 pastane denetlenerek, işyeri açma ruhsatı bulunmayan 4’ü için yasal işlem yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2013 Pazartesi, 15:29

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki tüm pastaneleri denetimden geçirdi. Denetimlerde, iş yeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, fiyat listesi, genel temizlik, imalathane temizliği, iş kıyafeti giyilip giyilmediğini kontrol etti.

Denetlenen 47 pastaneden 40’ı belirtilen standartlar dahilinde faaliyetini sürdürdüğü tespit edildi. Pastanelerden 7’si ise kurallara uymadığı için uyarı verildi. Yapılan 2. denetimlerde eksikliklerini gidermeyen 4 işyeri için yasal işlem uygulandı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, ‘Halk sağlığını ilgilendiren konularda taviz vermeden denetimlerimizi sürdüreceğiz. Son olarak pastaneleri denetledik. Uyarı cezası verdiklerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verdik. Yapılan 2. denetimde yine standartlara uymayanlar için yasal işlem uyguladık. Denetimlerimiz aralıksız sürecek’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı