REKLAMI GEÇ

Tek yön çilesi ne zaman bitecek?

Tek yön çilesi ne zaman bitecek?

Denizli Belediyesi tarafından Denizli’nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu’nda başlatılan düzenleme çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamada 10 güne kadar buradaki asfaltlama işinin tamamlanacağı ve 7 kilometrelik yolun tamamının çift yön olarak trafiğe açılacağı bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 12:20

Denizli Belediyesi’nin Bağbaşı Yolu’nda sürdürdüğü düzenleme çalışmaları devam ediyor. Denizli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Üniversitesi Caddesi’nden başlayan ve Ulus Caddesi’ne kadar uzanan yolda da her iki yönde asfalt işinin tamamlanarak, trafiğin çift yönlü olarak sağlanmaya başlanacağı bildirildi. Bir ay içinde ise 7 kilometrelik yolun her iki yanında gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının tamamlanacağı belirtildi.

ÇALIŞMALARIN YÜZDE 85’İ TAMAMLANDI
Açıklamaya göre, Denizli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların yüzde 85’i tamamlandı. Çalışmalar tamamlandığında 7 kilometrelik yol üç şerit araç yolu, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatmayla modern hale getirilecek. Bağbaşı Yolu’nun tamamlanması ile birlikte hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

ic

ZOLAN: EGE BÖLGESİNE ÖRNEK OLACAK
Bölgede önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ” 2009 yılında Denizli Belediyesine bağlanan bu bölgede çok önemli çalışmalara imza attık. Alt yapı yetersizliği nedeniyle bu bölge en küçük yağmurlardan dahi olumsuz etkileniyor ve burada yaşayan vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Vatandaşlarımız adeta yağmur yağmasın diye dua ediyordu. Biz burada 50 km uzunluğunda yağmur suyu hattı yaptık ve bölgenin artık yağmur suyuna ilişkin herhangi bir sıkıntısı kalmadı. Sele yol açan faktörler artık ortadan kaldırıldı. Buraya yaptığımız işleri tek tek saymaya kalkarsak sayfalar dolusu işle karşılaşırız. Ama buranın çehresini Bağbaşı Yolu’nda yaptığımız düzenlemeler değiştirecek. 7 kilometre uzunluğundaki Bağbaşı Yolu’nu dünya standartlarına taşıyoruz. Denizli’nin giriş çıkışlarında yaptığımız değişimi herkes taktir ediyor. Bağbaşı Yolu’nda da bir düzenlemeye gidilmesi gerekiyordu. Denizli’nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu’nda başlatılan düzenleme çalışmalarını ile güvenlik açısından, konfor açısından yolun standartları artırılarak Denizli’ye yakışır hale getiriyoruz. Yaya ve araçlar için geçitler yapılıyor. Araç yolu üç şeride çıkarılıyor, yan yol, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor. Baştan sona yenilenecek Bağbaşı Yolu’ndaki çalışmalar tamamlandığında hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Bağbaşı Yolu çalışması Ulus Kavşağı’ndan Kelleci Kardeşler Kavşağı arasındaki bölümde yapılıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak başlattığımız bu proje, Denizli’nin bugünkü imajına yakışacak. Bu yol can güvenliği itibariyle en üst seviyede olacak. Yüzde 85’i tamamlanan düzenleme bittiğinde kentimize bambaşka bir hava gelmiş olacak. Biz halkımıza söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARDIK”
Çalışmalar süresince bölge insanının bazı sıkıntılar çektiğini belirten ve helallik isteyen Başkan Zolan, ” Tüm bu işler yapılırken burada yaşayan insanlarımız bazı sıkıntılar çektiler. Haklarını helal etsinler. Ancak güzelliklere ulaşmak kolay olmuyor. Bize bu güne kadar her konuda destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu güzellikleri birlikte başardık anlayışı ile hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın desteği olmasaydı bu sancılı süreci aşamazdık. Denizli’de yapılan ne varsa bu kentte yaşayan herkesin emeği ve hakkı var. Bu sebeple birlikte başardık diyor ve herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı