REKLAMI GEÇ

20 otobüsün bedelini bilmeden evet dediler

20 otobüsün bedelini bilmeden evet dediler

Denizli Belediye Meclisi, olağanüstü toplanarak, Ankara Büyüşehir Belediyesi’nden 20 körüklü otobüs alınmasına karar verdi. Israrlı sorulara rağmen Belediye Başkanı Osman Zolan’ın fiyatını açıklamadığı otobüslerin alınmasına CHP’nin desteği ile karar verildi. MHP ve İP, ret oyu kullandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2013 Pazartesi, 17:15

Denizli BelediyeMeclisi, olağanüstü toplandı. Denizli Belediyesi ‘nin, Dizel Mercedes Körüklü 20 adet otobüsün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden devir alınması ile ilgili gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, otobüslerin fiyatları sır gibi saklandı.
Denizli Belediyesi Meclisi’ne başkanlık eden Başkan Osman Zolan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ihale ile satın aldığı 250 körüklü otobüsten 20 tanesini Denizli Belediyesi’ne satacağını ve bu otobüslerin sıfır olduğunu vurguladı.

Denizli Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden alacağı 20 körüklü otobüsün maliyeti hakkında bilgi verilmeyen toplantıda, CHP Grup Başkan Vekili Teoman Sancar, cevapsız kalan sorulara rağmen CHP grubunun evet oyu vereceğini belirtirken, MHP Grup Başkan Vekili İbrahim Açıkgöz ise, içlerine sinmeyen bu maddeye hayır diyeceklerini söyledi.
denizli-kalan-para-anons

“HAFİYELİK YAPTIRIYORSUNUZ”
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm ısrarlara rağmen otobüs bedellerini açıklamazken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 250 otobüsü 58 milyon Euro bedelle satın aldığını, 20 otobüsün ise Denizli Belediyesi’ne 12 milyon 500 bin TL’ye mal olacağını açıklayan İşçi Partili Gökhan Dikmen, “Meclis üyelerine hafiyelik yaptırıyorsunuz. Bu rakamlar Plan ve Bütçe komisyonu tarafından araştırılıp bizlere açıklanmalı idi. Ama sizden cevap gelmeyince biz kendimiz araştırıp buluyoruz” dedi.

29 EVET 7 RET
Denizli Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden alacağı 20 otobüsün maliyeti ile ilgili meclis üyelerinin soruları yanıtsız kalırken, gündem maddesi , İşçi Partisi ve MHP’lilerin ret oyuna karşılık CHP ve AKP’li üyelerinin 29 evet oyu ile kabul edildi.
anons

Yorumlar

jamiryo   -  Bağlantı 23 Ekim 2013, 04:56

vatandaş bu komiklikleri sizlere bir bir soracaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı