REKLAMI GEÇ

“Denizli Belediyesi’nin KDV alacağı var”

“Denizli Belediyesi’nin KDV alacağı var”

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyt Aruntaş, Denizli Belediyesi’nin vergi borcu olmadığını, hatta KDV anlamında alacağının bile bulunduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 10:08

Denizli Vergi dairesi Başkanı Ali Cüneyt Aruntaş, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.

Hafta içinde vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş, “Bu yıl 25. vergi haftasını kutluyoruz. İlçelerimizde de etkinliklerimiz olacak. Hem gençlere hem de personele yönelik toplantılar düzenleyeceğiz. Yemek organizasyonu, kan bağışı ve organ bağışı şeklinde etkinlikler de düzenleyeceğiz. Amacımız vergi bilincini tüm bireylere aşılamak” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, vergi haftasının amacına uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, “Verginin önemini vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmak için bu hafta büyük bir fırsat. Bugün ülkemize ve Denizli’mize baktığımızda ödenen vergilerle çok güzel yatırımların yapıldığı ve sıkıntıların giderildiğini görüyoruz. O vergiler tam yerine ulaştığında yatırım olarak vatandaşa döndüğünde, verginin ne kadar önemli olduğunu vatandaşımız gözleriyle görüyor” diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş, Başkan Zolan’ın belediyemizin vergi borcu var mı şeklindeki sorusuna, “Denizli Belediyesi’nin vergi borcu yok. Hatta KDV anlamında bizden alacağı bulunmaktadır” diye cevap verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı