REKLAMI GEÇ

Liderlik Okulu Projesi Başlıyor

Liderlik Okulu Projesi Başlıyor

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Liderlik Okulu Projesini hayata geçiriyor. Türkiye’nin ilk Gençlik Meclisi Liderlik Okulu 30 Kasım’da başlıyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Sezgin, Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından kendilerine verilen cesaret ve destekle projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2013 Cumartesi, 14:00

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bir ilke imza atıyor. Türkiye’nin ilk Gençlik Meclisi Liderlik Okulu 30 Kasım’da başlıyor. Tamamen ücretsiz bir formatta uygulanacak olan proje kapsamında Tarih, Uluslararası İlişkiler, Diplomasi, Hukuk, Ekonomi, Kişisel Gelişim ve Yönetim gibi alanları kapsayan çeşitli konularda uzman kişilerce eğitimler verilecek. Gençlik Meclisi tarafından Denizli’de başlatılan projenin önümüzdeki yıllarda ulusal alanda da başarı elde etmesi ve yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Liderlik Okulu Projesi’ni hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve proje için kendilerini Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın cesaretlendirdiğini belirten Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Sezgin, ” Bundan önceki projelerimizde olduğu gibi Liderlik Okulu Projemizi hayata geçirmemizi sağlayan, verdiği sınırsız destekle her zaman bizim yanımızda olduğunu gösteren Denizli Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a Gençlik Meclisimizin tüm üyeleri adına şükranlarımı sunuyor teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımızın gençliğe olan bakışı her kes tarafından bilinmekte. Biz Gençlik Meclisi olarak bu güne kadar tüm projelerimizde kendisinden hep destek gördük. Hatta bizi bir çok projede cesaretlendirdi.İşte o projelerden birini 30 Kasım’da hayata geçiriyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Gençlik Meclisi Başkanı Sezgin sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlik Meclisi liderliğinde Denizli’de başlatılan proje ile öncelikle Denizli yerelinde önemli bir açığı kapatmayı amaçlıyoruz. Denizli yerelinde başlatılan projeyi gelecek yıllar içerisinde geleneksel hale getirerek daha da büyütmek ve ulusal alanda önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Gençlik Meclisi birçok alanda faaliyet yürütüyor ve belirli zamanlarda gençler için çeşitli eğitimler gerçekleştiriyor. Verilen eğitimlerin sistematik hale getirilmesi ve çeşitlendirilmesi uzun süredir düşünülmekte idi. 2013 yılı içerisinde yapılan çeşitli toplantı ve faaliyetlerde Denizli’de yaşayan gençler üzerinde araştırmalar incelenerek gençlerin bilgi olarak eksik olduğu noktalar belirlendi ve belirlenen noktaların sağlam bilgiler ile donatılması gerektiği hususunda görüş birliği sağlandı. Bu amaçlar çerçevesinde ortaya çıkan Liderlik Okulu Projesi ile birlikte ihtiyaç duyulan alanlarda bulunan bilgi açığının kapatılması öngörülüyor” diye konuştu.
denizli-belediye-liderlik-okulu-ic

Zolan, liderlik okulu ile ilgili şu bilgileri verdi.

!Günümüzde birçok eğitim ücretli olarak gerçekleştirilmekte ve buda eğitimlere olan talebi azaltmakta ve eğitimlere erişebilen kişi sayısını oldukça aşağılara çekmektedir. Gençlik Meclisi, bu tür eğitimlerin tamamen sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünmekte ve yaptığı ve yapacağı tüm eğitim ve faaliyetlerde ücret talep etmeden tamamen gönüllülük üzerine gerçekleştirmektedir. Liderlik Okulu Projesi bu tür eğitimlere erişme imkanı kısıtlı olan ancak kendisini her alanda geliştirmek isteyen gençler için büyük bir kolaylık meydana getirecektir. Bu fırsatı bize veren Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”

LİDERLİK OKULU PROJESİ NEDİR?
Katılımın ücretsiz olduğu proje, gönüllüke esasına dayanıyor. Katılımcılar, kişisel gelişimlerine yönelik eğitim alacaklar, proje boyunca birçok akademisyen ve uzmanla tanışma fırsatı bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı