REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan: Üst geçitler hayat kurtarıyor

Başkan Zolan: Üst geçitler hayat kurtarıyor

Denizli Belediyesi’nin 10 yılda hizmete sunduğu 10 yaya üst geçidi, ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2013 Cumartesi, 13:10

Trafik güvenliği konusunda Denizli’de son 10 yılda inanılmaz bir değişim yaşandığına dikkat çeken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ” Düşünün bir zamanlar bu kentte tek bir üst geçit dahi yoktu. Son 10 yılda bu kente 10 üst geçit yaptık. Bu insana verdiğimiz değerin göstergesidir. Geçmişte trafik yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde çok sayıda yaralanmalı ve ölümlü kazalar yaşanıyordu. Kişisel hataları saymazsak şimdi Denizli’de yapılan üst geçitler sayesinde karşıdan karşıya geçişlerde yaralanmalı ve ölümlü kazalar minimuma indi. Bizim için insan hayatı her şeyden önce gelir” dedi.

“TÜRKİYE İMRENİYOR”
İhtiyaç duyulan bölgelere üst geçitlerin yapımına devam edileceğini belirten Başkan Zolan, Denizli’deki değişimi Türkiye’deki tüm illerin imrenerek baktığını söyledi. Zolan, “İhtiyaç olduğu sürece üst geçit yapacağız. Tabi planladığımız üstgeçitlerimiz var. Trafik yoğunlaşıyor bu durumdan çocuklarımız ve yaşlılarımız hızla akan trafikte risk gurubu içindeler. Güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için zorluk yaşanılan bölgelerde çalışmalarımız devam edecek. Planlanan üst geçit projelerimiz var. Kaybedilen yılları bizim telafi etmemiz lazım. 10 yıldır bunun telaşı içerisindeyiz” diye konuştu.

denizli-ust-geçit-ic

“İLKLERE İMZA ATTIK”
Denizli’ye kazandırdıkları yaya üst geçitlerinin sahip oldukları özelliklerle önemli ‘ilk’lere imza attığını belirten Başkan Osman Zolan, Kayıhan Yaya Üst Geçidi’nin bölgenin en uzun yaya üst geçidi olduğunu, Yunus Emre Yaya Üst Geçidi’nin de destek ayağı olmadan askı üzerinde duran ilk yaya üst geçidi olduğunu söyledi.
Başkan Zolan, her konuda olduğu gibi ulaşım alanında da önemli ilk’lere imza atmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

d20   -  Bağlantı 3 Aralık 2013, 03:37

ne üst geçitmiş be kardeşim ilklere imza atmışlar bide yaşanmaz artık bu denizlidede bu ülkedede

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı