REKLAMI GEÇ

BİK Müdürü Medya Derneği kurmuş

BİK Müdürü Medya Derneği kurmuş

Basın İlan Kurumu Denizli Müdürü Halit Peltek, Akil İnsanlar Toplantısı’nda şaşırttı. Denizli Medya Derneği temsilcisi sıfatıyla tarihi toplantıya katılan devlet memuru Peltek’in bir medya derneği kurduğu da toplantıyla ortaya çıktı

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2013 Cumartesi, 18:35

Akil İnsanlar’ın Denizli’deki temasları ilginç bir manzarayı da ortaya koydu. Basın İlan Kurumu’nun Denizli Müdürü Halit Peltek, toplantının davetlileri arasındaydı. Peltek, adı ilk kez duyulan bir dernek adına, Denizli’de gazetecilerin toplantıyla öğrendiği Denizli Medya Derneği adına tarihi toplantıya katıldı.

Devlet Memuru Peltek’in kentteki gazetecileri. Denizli Gazeteciler Cemiyeti dururken temsil eden bir dernek adına katılması kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

Akil İnsanlar Heyeti Denizli buluşmasının ilk adımı olan kahvaltılı toplantıya, Türkiye Emekliler Derneği adına Ali Oymak, Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı adına Bekir Urganlıoğlu, Denizli Medya Derneği adına Halit Peltek, Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği adına Aydın Karaca, Armoni Hanımlar Derneği’nden Muradiye Koyu katıldı.

Toplantıda Emekli Astsubaylar Derneği’nden Nihat Çavuşoğlu, Denizli Barosu’nun toplantıya katılmama kararını delen 26 avukat adına Sevim Çakır Şimşek, Acıpayam Kültür Derneği’nden Hasan Hüseyin Gül, Kızılcabölüklüler Vakfı’ndan ise bir başka gazeteci Erol Kes ve Denizli Diş Hekimleri Odası’ndan Musa Akyol da hazır bulundu.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 21 Nisan 2013, 12:52

defolun gidin denizliden

ufuk   -  Bağlantı 20 Nisan 2013, 18:59

Ben bu haberi anlamadım cemiyet tekel mi acaba ? Başkan gazeteciler dernek kuramaz mı? Hayırlı olsun sayın Peltek …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı