REKLAMI GEÇ

Zolan: Camileri çevreleyen duvarları kaldırdık

Zolan: Camileri çevreleyen duvarları kaldırdık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, camileri çevreleyen duvarları kaldırıp, yeşil alan düzenlemesiyle halkın kullanımına açtıklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 14:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Polisevi’nde din görevlileriyle kahvaltıda bur araya geldi. Kahvaltıya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Müftüsü Gencal Şenyayla ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, kahvaltıda yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin camilere doğrudan hizmet verdiğini ifaüde ederek, “Geçmişte biz cami inşaat ve bakımlarında ne sıkıntılar çekildiğini çok iyi biliyoruz. Şimdi devlet bu hakkı verdi ve belediyelerimiz yol yapar gibi, başka çalışmalar yapar gibi cami yapma ve mevcut camilere hizmet vermeye başladı. Bunlar çok güzel şeyler” dedi.

Başkan Zolan da, camileri bulundukları bölgenin en güzel yeri yapmaya çalıştıklarını kaydederek, “Çok şükür artık o yokluk dönemini geçtik. Millet olarak artık daha geniş imkanlara sahibiz. Allah daha büyük güzelliklere koşmayı nasip etsin. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak camilerimizin etrafındaki duvarları kaldırdık. Duvarları kaldırdıktan sonra yeşil alanlar haline getirerek halkımız ile buluştuğunda biraz daha güzel olduğunu gördük. İmkanlarımız dahilinde bu çalışmaları yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

ahmet albaş   -  Bağlantı 13 Ekim 2015, 14:50

BAŞKANIM ATALAR MAH. CAMİMİZİN DUVARLARI NE ZAMAN YIKACAKSINIZ ?HARABE ŞEKLİNDE DURAN SİT ALANI İLAN EDİLEN BERDUŞLARIN MEKANI HALİNE GELEN EVİ NE ZAMAN YIKACAKSINIZ? MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK SİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı