REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta minikler için eğlenceli bir dünya

Forum Çamlık’ta minikler için eğlenceli bir dünya

Forum Çamlık’ta çocuklar her cumartesi-pazar günü, eğitici ve eğlenceli atölye çalışmaları ve tiyatro oyunlarıyla keyifli vakit geçiriyor.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2013 Çarşamba, 11:16

Forum Çamlık yıl boyunca düzenlediği etkinlikleriyle ziyaretçilerine alışverişten çok daha fazlasını sunuyor. Ve tabii ki minik ziyaretçilerini de unutmuyor. Küçük-büyük herkesin hoş vakit geçirerek keyifli anları paylaşabilecekleri bir yaşam alanı sunan Forum Çamlık, aileleriyle birlikte alışveriş merkezine gelen çocukların da iyi vakit geçirmelerini amaçlıyor. 

Forum Çamlık’ta bu doğrultuda üç yıldır etkinliklerine aralıksız devam eden Çocuk Kulübü tarafından yıl boyunca her hafta sonu, Forum Çamlık’ın minik ziyaretçileri için eğitici ve eğlenceli atölye çalışmalarından keyifli tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinlik düzenleniyor.

EĞLENCE ŞATOSU HEM EĞLENDİRİYOR HEM ÖĞRETİYOR
Forum Çamlık Alışveriş Merkezi Müdürü Hakan Elmastaş, “Forum Çamlık olarak, küçük-büyük herkesin alışveriş merkezimizden yüzünde bir gülümsemeyle ayrılması en öncelikli hedeflerimizden biri. Bu doğrultuda üç yıl önce minik ziyaretçilerimiz için Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nü kurduk. Yaz tatili dışında etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Her hafta sonu düzenlediğimiz etkinliklerde çocuklar,hem keyifli vakit geçirip eğleniyor hem de pek çok şey öğreniyor. Çocukların becerilerinin gelişmesine destek olan atölye çalışmalarından, ifade yeteneklerini geliştirecek neşeli drama oyunlarına kadar farklı etkinliklerimiz var. Çocukların Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nden ayrılırken ne kadar mutlu olduğunu görmek bize tarif edilemez bir mutluluk veriyor” sözleriyle, Çocuk Kulübü’nü ve çocuklara verdikleri önemi vurguladı.

SİZ DE EĞLENCE ŞATOSU’NA BUYURUN!
Forum Çamlık’ta Çocuk Kulübü etkinlikleri, çocukların kendilerine ait bir alan olduğunu hissetmeleri için özel olarak tasarlanan ‘Eğlence Şatosu’nda gerçekleştiriliyor. Çocukların hayal dünyalarını süsleyecek masal konseptinde özel bir mimariye sahip Eğlence Şatosu’nda çocuk ergonomisine uygun atölye alanları ve bir de özel sahnesiyle ve profesyonel donanımıyla gerçek tiyatro sahnelerini aratmayacak şekilde dizayn edilmiş tiyatro sahnesi bulunuyor.

HER AY İKİ YEPYENİ TİYATRO OYUNU FORUM ÇAMLIK’TA!
Her hafta sonu saat 15.00 ve 17.00 saatlerinde iki seans olarak Forum Çamlık Yemek Katı’ndaki Eğlence Şatosu’nda gerçekleşen etkinlikler kapsamında ayda iki kez yepyeni bir tiyatro oyunu minik ziyaretçiler için perdelerini açıyor. Renkli sahne ışıkları, ses sistemi ve mini kulisleriyle çocuklara yönelik tiyatro oyunları için uygun bir ortam oluşturan tiyatro sahnesinde çocuklar, en sevdikleri masalları tiyatronun büyülü atmosferinde izleme fırsatı buluyor.

Çocuklarının Forum Çamlık Çocuk Kulübü ile keyifli vakit geçirmesini isteyen ebeveynlerin tek yapması gereken ise hafta içi herhangi bir gün Forum Çamlık Danışma Masası’na gelerek kayıt yaptırmak.

FORUM ÇAMLIK ÇOCUK KULÜBÜ PROGRAMI YİNE DOPDOLU
Forum Çamlık’ta çocukları yılsonuna kadar eğitici, öğretici ve bol eğlenceli etkinlikler bekliyor. Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek ‘Tahta Kuklalar’ atölye çalışması ise kuklaların canlanmasına şahit olacak çocuklar, kendi bedenlerini tanımalarını sağlayacak ‘Hareket Atölyesi’ ile kinestetik özelliklerini geliştirecek; ‘Pohon ve Sihirli İnci’, ‘Üç Haylaz’, ‘Aslan ve Fare’ ve ‘Kibritçi Kız’ gibi tiyatro oyunlarıyla keyifli vakit geçirecekler. Çocuklar ayrıca gerçekleştirilecek atölye çalışmalarıyla dünya çocuk oyunlarını deneyimleme fırsatı da bulacak.

Forum Çamlık Çocuk Kulübü 5 Ekim-29 Aralık Etkinlik Programı

2-3 Kasım: Tahta Kuklalar Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Güzel Lahana Bekçisi (İspanya-Fransa) Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Örümcek (Moyarka-İspanya) Atölyesi

9-10 Kasım: Pohon ve Sihirli İnci – Masal Oyun

16-17 Kasım: Makedo Atölyesi
Farfarafilli Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Bul (Maya Halkları) Atölyesi

23-24 Kasım: Üç Haylaz – Masal Oyun

30 Kasım-1 Aralık: Topaç Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Kubb (İsveç) Atölyesi
Hareket Atölyesi

7-8 Aralık: Aslan ve Fare – Masal Oyun

14-15 Aralık: Meyve Dostu Kurabiye Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Gallova (Aragon-İspanya) Atöltesi

21-22 Aralık: Kibritçi Kız – Masal Oyun

28-29 Aralık: Seramik Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Ulu Makia (Hawaii Adaları) Atölyesi
Dünya Çocuk Oyunları – Dağdaki Ateş – Kumapiri (Malavi) Atölyesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı