REKLAMI GEÇ

İŞKUR Danışmanları mahalle kahvesinde

İŞKUR Danışmanları mahalle kahvesinde

Denizli Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanları, mahalla mahalle dolaşarak İŞKUR’u anlatmaya devam ediyor. İş ve Meslek Danışmanları son olarak Güzelköy Gençlik Kıraathanesi’ni ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2014 Salı, 10:08

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Mselek Danışmanları, İŞKUR’un işveren ve işsizlere sunduğu hizmetlerle ilgili farkındalık oluşturmak, vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla tüm Denizli’ yi dolaşmaya devam ediyor.

Güzelköy Gençlik Kıraathanesinde mahalle halkıyla buluşan İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Ali Kamil Horzum ve Ahmet İri, mahalle halkına İŞKUR’un hizmetleri ile ilgili bilgi verdi. Horzum, “İşsizlere hizmet vermenin İŞKUR’ un işi olduğunu, Sosyal devlet olmanın gereği olarak ilimizdeki bütün işsizlere ulaşmak ve onlara hizmet verebilmek bizim için çok önemli” dedi.

İŞKUR Danışmanlarını dinleyen Mahalle sakinleri, İŞKUR’un faaliyetleri ve işveren ve işsizlere verdiği destekler hakkında bilgi sahubu olan Mahalle sakinleri, toplantıdan memnun kaldıklarını dile getirdiler. s

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı