REKLAMI GEÇ

Yüzde 70’i tamamlandı

Yüzde 70’i tamamlandı

Denizli Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci yüzme havuzu olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu’nda sona gelindi. Yüzde 70’i tamamlanan yüzme havuzunun temelini 12 Mayıs 2013’te Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ atmıştı.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 11:02

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuz inşaatında incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “TEV Anadolu Lisesi’nde yaptığımız yüzme havuzunun akabinde ikinci yüzme havuzunu Kayıhan’da yapıyoruz. Tamamlandığında şehirdeki önemli bir eksikliği giderecek. Kayıhan Yüzme Havuzunu yapmaktaki amacımız bu bölge insanı başta olmak üzere şehirdeki herkesin yüzme öğrenmesine katkı koymaktır. Gencinden yaşlısına tüm Denizli halkına yüzme öğrensin istiyoruz. Bu amaçla da mayosu, gözlüğü, bonesi ve her türlü ekipmanlarıyla birlikte çocuklarımıza ücretsiz yüzme kursları veriyoruz. Bu yaz 2 binden fazla çocuğumuza ücretsiz yüzme kursu verdik” dedi.

Denizli halkının spor yaparak fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz diyen Başkan Zolan, şunları söyledi:
“İnsanımızın sosyal yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle Denizli’ye önemli tesisler kazandırdık. Tüm spor tesislerinde kent sakinlerinin çağdaş koşullarda, düzenli ve bilinçli spor yapmasına yönelik çeşitli imkanlar sunuyoruz. Bu tesisimiz de o imkanlardan biridir. Denizli’de spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak istiyoruz. Bunun yolu da çocuklarımızdan geçiyor. Denizli Belediyesi olarak spor alanında değişik branşlarda, basketbol, voleybol, yüzme, atletizm, futbol ve bunun gibi alanlarda kurslar açtık. Bu yıl çocuklarımızı havuzla tanıştırdık ve yüzme öğrettik. Ama esas yüzmeyle ilgili yapacağımız güzellikler ve katkılar, başlamış olduğumuz kapalı yüzme havuzunun yılsonunda tamamlanması ile olacak. Sadece yaz aylarında değil 12 ay boyunca günün her saatinde çocuklarımıza, gençlerimize ve hanım kardeşlerimize, isteyen arzu eden tüm vatandaşlarımıza yüzme kursu verebilme imkanına kavuşacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı