REKLAMI GEÇ

Denizli köyleri şenlendi

Denizli köyleri şenlendi

Denizlili Valiliği, DİGEM, Denizli İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen “Köyde Şenlik Var” etkinliği Merkez İlçeye bağlı Develi İlkokulu ve Ortaokulu’nda yapıldı. Çocuklar için düzenlenen şenlikte eğlenenler büyükler oldu.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2013 Cuma, 14:19

Merkeze Bağlı Develi Köyü’nde düzenlenen ‘Köyde şenlik var’ etkinliğine CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Koçdemir, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ali Şaşmaz, Niyazi Çavdar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı,Nevzat Sallio ile Pamukkale İşletme Müdürü Mustafa Uçar Develi Köyü’ndeki etkinliğe katıldılar.

İl Genel Meclisi üyeleri, çocuklara balon ve pamuk şeker dağıtarak minikleri sevindirdiler.

Develi Köyü’ndeki şenliğe Salihağa, Üzerlik, Çeltikçi, ve Yukarışamlı Köyü ilkokullarında öğrenim gören 280 öğrenci katıldı.

BÜYÜKLER DE EĞLENDİ
Şenlikte gün boyu çocuklar doyasıya şişme oyun parklarında oyunlar oynayıp doyasıya eğlendiler. Şenlik çocuklar için düzenlenmişti, ancak büyüklerde kendini alamayıp, eğlenceye katıldı. En az çocuklar kadar eğlenen büyükler, kısa sürelide olsa çocukluklarını yeniden yaşadılar.

Şenlikte neler var?
Köyde yaşayan çocukların, sosyal, kültürel ve eğlence içerikli etkinliklere ulaşması da sağlanıyor. Şenlikte, Çocuk Oyunu, Yarışmalar, Palyaço Gösterileri, Animasyon Gösterileri, Şişme Oyun Parkları, Dart Oyunu, Balon Dağıtımı, Pamuk Şeker Dağıtımı ve kumandalı araba yarışları gibi faaliyetleri kapsıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı