REKLAMI GEÇ

Denizli köylerinde şenlik var

Denizli köylerinde şenlik var

Denizli Valiliği, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan “Köyde Şenlik Var” projesi Güzelpınar köyünde start aldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2013 Çarşamba, 12:16

Köylerde eğitim öğretim gören 15 bin ilköğretim çağındaki öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerle gerçekleştirilecek olan “Köyde Şenlik Var” projesi, ilk olarak Güzelpınar köyünde İlköğretim Okulu bahçesinde hayata geçirildi.

Güzelpınar köyündeki şenliğe, Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Güzelpınar Köyü Muhtarı Osman Gül, Kurtluca Köyü Muhtarı Ali Ay ve Akdere Köyü Muhtarı Muhammet Saraç’la birlikte Güzelpınar ve Kaparanlar köyünden 150 öğrenci ile 7’den 70’şe tüm köy halkı katıldı.

Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Köyde Şenlik Var” projesinin bayram havasında geçtiğini ve Güzelpınar köyü halkının şenliğe yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürlesin, “Amacımız köylerimizde dayanışma ruhunu canlandırmaktı. Bu yıl şenliğe herkesin katıldığını görüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.

“Köyde Şenlik Var” projesinin mutlu bir günde start aldığını söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, “Bu hafta Kutlu Doğum Haftası’nı idrak ediyoruz. Denizli İl Özel İdaresi tarafından geçen yıl ilk kez düzenlenen ‘Köyde Şenlik Var’ projesi bu yıl da devam ediyor. Şehir merkezinde bulunan ve ilköğretim çağındaki çocukların rahatlıkla ulaşabildiği sanatsal, kültürel ve sosyal alandaki aktiviteleri 360 köyümüzde yaşayan 15 bin ilköğretim çağındaki çocuğumuza ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı