REKLAMI GEÇ

Vali Yardımcısı Mehmet Çınar onuruna yemek

Vali Yardımcısı Mehmet Çınar onuruna yemek

Denizli’de 4 yılı aşkın bir süredir Vali Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Çınar emekliye ayrıldı. Vali Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Çınar’ın emekliye ayrılması nedeniyle onuruna yemek düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2013 Salı, 13:07

Denizli Valisi Abdülkadir Demir emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Mehmet Çınar onuruna yemek verdi.

Yemeğe, Vali Abdülkadir Demir, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, diğer Vali Yardımcıları Abdullah Acar, Ekrem Erdoğan, Alp Aslanargun, Nihat Kaynar, Ekrem Büyükata, İsmail Soykan, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, merkeze bağlı Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü katıldı.
denizli-vali-yardimcisi-cinar-onuruna-yemek-ic

Devletin verdiği üst kademelerdeki görevleri dürüst kişiliği ile başarılı bir şekilde yerine getiren, Denizli Vali Yardımcısı olarak da sorumluluk sahibi ve özveriyle çalıştığı il’e katkı sağlayan Mehmet Çınar’a teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı günün anısına hediye verdi.

1950 yılında Afyonkarahisar ilinde dünyaya gelen Mehmet Çınar, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat bölümünden mezun olduktan sonra, 1979 yılında Afyonkarahisar’da Maiyet memuru olarak göreve başladı. İlk olarak Hakkari Şemdinli ve Afyonkarahisar Emirdağ ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Çınar, Çankırı ilinde stajını bitirip, K. Maraş ili Andırın ilçesinde asil Kaymakamlığa başladı. Oradan Yedek Subay olarak askerliğini yapmak üzere ayrıldı.

Askerlik bitiminde Erzurum ve Konya İl Hukuk İşleri Müdürlüğü, Muş-Hasköy, Kars-Tuzluca, Eskişehir-Mahmudiye, Manisa-Demirci kaymakamlıklarında, Bartın, Kütahya, Giresun ili Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Tekirdağ ili Muratlı ilçesi Kaymakamlığı görevinden sonra, 2009 yılında Denizli Vali Yardımcılığı görevine başladı. Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Mehmet Çınar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı