REKLAMI GEÇ

Denizli ve Almelo’dan kol kola projesi

Denizli Belediyesi ve Almelo Belediyesi’nin ortak projelerinden ‘Kol Kola Projesi’, 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı’nda kentte seçilen 3 pilot okulda başarıyla uygulandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi Meclis Salonu’nda, pilot olarak seçilen Fatih İlköğretim Okulu, Yenişehir ve Esentepe 23 Nisan anaokullarındaki öğrenci, veli ve öğretmenlere belge verildi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak, Almelo Denizli Komitesi Başkanı Otto Snel, Almelo Belediyesi Eğitim Bölümü Başkanı Janke Krommendöyle ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Başkan Yardımcısı Oğuz, kardeş 2 şehir arasında ortak birçok proje yürütüldüğünü bunlardan 1 yıl süren Kol Kola Projesi’nde başarıya ulaşıldığını söyledi. Projede, ailelerin çocukların eğitimine daha aktif katılmasının sağlanması, çocukların da çevreleriyle uyumlu bir şekilde yetişmelerinin amaçlandığını ifade eden Oğuz, 1 yıl önce projeye ‘bir köy yetiştirmek için bir köy gereklidir’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Almelo Denizli Komitesi Başkanı Snel de, burada okulları gezip uygulamaları Hollanda’daki ile karşılaştırdıklarını, ardından da her iki ülkedeki eğitimi yaklaştırmaya çalıştıklarını kaydetti. Daha sonra, 1 Kasım 2006 ve 30 Mayıs 2007 tarihleri arasında sürdürülen proje kapsamında, öğrenci, veli ve öğretmenlere belge verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı