REKLAMI GEÇ

Denizli yine sokaklara döküldü

Denizli yine sokaklara döküldü

Denizli’de Gezi Direnişi ile başlayan eylemlerde bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde avukatlara yapılan sert müdahale ile tansiyon yeniden yükseldi. Akşam saatlerinde avuktaların eylemine destek vermek için gelen vatandaşların sayısı kısa sürede 5 bine ulaştı. Gazi Bulvarı, Saltak, Çaybaşı ve Lise güzergahında yürüyüş yapan kalabalık tekrar Çınar’da toplanarak eylemi sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2013 Salı, 21:30

Denizli yeniden ayaklandı. Bir süredir Çınar Meydanı’nda sloganlar ve türküler eşliğinde devam eden eylemler bu akşam yeniden sokaklara taştı.

anons

Akşam saatlerinde Denizli Barosu üyesi avukatların yapacağı eyleme destek için Delikliçınar Meydanı’na toplanan vatandaşların sayıları kısa sürede arttı. 5 bin kişiyi bulan kalabalık bir süre Delikliçınar meydanı’nda sloganlarla hükümeti protesto ettikten sonra yürüyüşe geçti.

Kalabalık, Doktorlar Caddesi’ne dönerek buradan Saltak’a doğru ilerledi. Vatandaşlar da yürüyüş güzergahı boyunca kalabalığa evlerinin balkonlarından alkışlarla destek verdi.

anons2

Binlerce kişinin caddelerde insan seli oluşturduğu kalabalık grup, Çaybaşı Caddesi’ne ulaştı. Yürüyüşe katılan kalabalığın bir ucu Çaybaşı’nda iken diğer ucu Lise Caddesi’ne giriş yaptı. Kalabalık daha sonra Lise Caddesi’nden tekrar Delikliçınar Meydanı’na geldi.  Polis yine meydandan uzak durdu. Vatandaşlar eylemlerini burada sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı