REKLAMI GEÇ

Okullar tatil değil

Okullar tatil değil

Denizli’de boru hattının zarar görmesi nedeniyle yaşanan doğal gaz kesintisi, en çok okulları vurdu. İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, doğalgaz arızasının giderildiğini önce okulların fazlarını açılacağını, tatilin sözkonusu olmadığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 08:46

Denizli’de dün akşam saatlerinden bu yana kentin yarısına doğalgaz verilemiyor olması, en çok okulları olumsuz etkiledi. Birçok okulda kaloriferler yanmıyor. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, başta Bağbaşı bölgesi olmak üzere kentin birçok okulunda doğalgaz kesintisi nedeniyle ısınma sorunu yaşandığını, ancak Kentgaz yetkilileriyle yaptıkları görüşme sonunda arızanın giderildiğini öğrendiklerini belirterek, “Bize arızanın giderildiği bildirildi. Okullara öncelik verilerek, doğalgaz verilmeye tekrar başlandı. Bu nedenle okullar tatil edilmeyecek. Eğitim öğretim devam edecek” dedi.

VELİLERE “SIKI GİYDİRİN”UYARISI
Bu arada bazı okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim alan öğrencilerin velilerine okul yönetimlerince SMS atılarak, okulda kaloriferlerin yanmadığı, çocukların üşümemeleri için sıkı giydirilmesi uyarısı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı