REKLAMI GEÇ

Hafta sonu sağanak yağış bekleniyor

Hafta sonu sağanak yağış bekleniyor

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, dört günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Açıklanan rapora göre ilimizde Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2013 Çarşamba, 17:06

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü 5-8 Haziran tarihleri arasında ilimizde beklenen hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Meteoroloji Müdürlüğü, Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ilimizde beklenen dört günlük hava tahmin raporu şöyle:

5 Haziran Çarşamba günü Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek. Beklenen en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek sıcaklık ise 30 derece.

6 Haziran Perşembe günü en düşük sıcaklığın 15, en yüksek sıcaklığın ise 28 derece olması beklenen Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek.

7 Haziran Cuma günü hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 30 derece olması beklenen Denizli’de hava durumu parçalı bulutlu.

8 Haziran Cumartesi günü ise Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise en düşük 17, en yüksek ise 29 derece olacak.

ORMAN YANGINI UYARISI
Denizli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının 30 santigrat derecenin üzerinde seyretmesi nedeniyle orman yangınları açısından tedbirli olunması uyarında bulunarak, “hava sıcaklıkları 30 santigrat derece ve üzerinde olması ile birlikte nemin %30 un altında olması nedeni ile orman yangınları açısından tedbirli olunmalıdır. Ormanlık ve kuru ot bulunan alanlarda ateş yakılmamalı yol kenarlarına yanık izmarit atılmamalı ve kırık şişeler bırakılmamalıdır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı