REKLAMI GEÇ

Kaldırıma park eden araca af yok

Kaldırıma park eden araca af yok

Denizli Belediyesi, kentin ana arterleri ve işlek caddelerindeki kaldırımlara park eden araç sürücülerine, af etmiyor. Dört ayda 1098 araç sürücüsüne toplam 199 bin 836 lira ceza kesildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2013 Cumartesi, 16:53

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, kaldırım denetimlerini sürdürüyor. Araç sahiplerini kaldırımlara park ettirmemek konusunda kararlı görünün Zabıta ekipleri, kaldırıma park eden araç sürücülerine af etmiyor.

Ekipler, kentin araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Halk Caddesi, Saltak Caddesi, Kayalık Caddesi, İstiklal Caddesi, Lise Caddesi, Kıbrıs Şehitler Caddesi, Saltak Caddesi, Çaybaşı Caddesi, Selçuk Caddesi, Kaleiçi bölgeleri tüm yaya yürüyüş yolları, Bayramyeri Meydanı ve Çınar Meydanı ile araç trafiğine kapalı diğer muhtelif sokak ve caddelerde denetim yaptı.

Dört aylık denetimler esnasında, yaya kaldırımı, yay yolu, yaya geçidi gibi yerlere park eden 1098 araç tespit edildi. Araçların sürücülerine her biri için 182 lira idari para cezası uygulandı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, yaptığı açıklamada denetimlerin devam edeceğini, söz konusu yerlere araçlarını park edenlere para cezası verileceğini kaydederek, ‘Özellikle üst yapısı bitmiş yerlerde sık sık denetim yapıyoruz. Araç sürücülerinden kaldırımlara araçlarını park etmemelerini istiyoruz. Kaldırımların gerçek sahiplerince kullanılması için bizlere yardım etmelerini rica ediyoruz’ dedi.

Yorumlar

Deniz   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 10:07

Sokakları işgal eden dükkan sahipleri için de gerekli önlemleri alsınlar.Yıllardır aynı malzemeler ile dükkanların önünü işgal eden insanlara neden bir şey söylenmiyor? Arabaları evimize mi çıkaracağız? Belediye vatandaştan rica da bulunmadan önce görevlerini yerine getirsin.

fahrettin   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 08:52

Birde dükkanlarının yada evlerinin önlerine el arabası, taş vs.koyanlara müdahale etseler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı