REKLAMI GEÇ

Coşkun direnişle doğdu

Coşkun direnişle doğdu

Denizli’de Gezi Parkı eylemleri 6. gününde gözleri yaşartan bir doğum günü sürprizine sahne oldu. Eylemin ilk gününden bu yana Çınar Meydanı’nda Gezi Parkı nöbeti tutan kimsesiz Coşkun Erenler 22. Yaşını eylemde tanıştığı arkadaşlarının doğum günü sürpriziyle kutladı. Göz yaşların tutamayan Coşkun, “Hayatımda ilk kez doğum günü kutluyorum” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2013 Çarşamba, 20:48

Coşkun Erenler kimsesiz. Yaşamının büyük bir çoğunluğunu sokaklarda geçiren bu genç isim, çınar Meydanı’nda Cuma gecesi başlayan Gezi Parkı nöbetinde Aralıksız 5 gün geçirdi.

Gezi Parkı eylemlerine katılan ve gece nöbeti tutan üniversiteli, liseli gençlerle tanıştı, onlarla dost oldu coşkun. Onlarla birlikte slogan attı, yürüdü, direndi. Belki ilk başlarda amacı vakit geçirmek, arkadaş edinmekti ama hayatında ilk kez politik bir duruş sergiledi.

21 yıldır gerçek anlamda hiçbir arkadaşı olmayan Coşkun’a, Gezi Parkı direnişinde tanıştığı arkadaşları tatlı bir sürpriz yaptı. Coşkun, Çınar Meydanı’nda süren eylemin 6. gününde hayatında ilk kez doğum günü kutladı.

Gezi Parkı dostluğu duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Coşkun Erenler, “Hayatımda ilk kez doğum günümü kutluyorum. Ne söylesem boş. İyi ki buradayım, iyi ki bu arkadaşlarımla tanıştım” diye konuştu.

Coşkun’a yapılan sürpriz doğum günü partisi, Gezi Parkı eylemlerinin unutulmaz kareleri arasına girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı