REKLAMI GEÇ

Motosiklet tutkunu köpek kask takıyor

Motosiklet tutkunu köpek kask takıyor

Golden cinsi köpeklerin ne kadar akıllı olduğunu hayvanseverlerin neredeyse tamamı bilir. Ancak bu habere konu olan köpek, akıllı olduğu kadar birçok insandan da bilinçli. Abra isimli köpek, kask takmadıkları için motosiklet kazalarında yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiği ülkemizde halen önlem almamakta direnen insanlara örnek oluyor. O sahibiyle birlikte motosiklete binerken kask takıyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Eylül 2013 Çarşamba, 13:40

Golden Retriever cinsi köpekler aileye uyumları, çocuklara karşı nazik ve oyuncu tutumları nedeniyle evcil hayvanların içinde en gözdelerinden biri.

DEHA TV Muhabiri Burak Coşkun’un haberine konu olan Abra’nın da benzer özellikleri var. Sahibi Selman Tekin’i çok seviyor, onunla oyunlar oynuyor, komutlarını da harfiyen yerine getiriyor. Abra mahalle halkının da sevgilisi durumunda.

MOTOSİKLET TUTKUNU
Bu golden retrieverlerin ortak özelliği. Abra’yı farklı kılan ise motorsiklet tutkunu olması. Sahibi ne zaman motorsikletine binip bir yere gitmek istese, Abra ondan önce biniyor ve sahibinin motorsikleti hareket ettirmesini bekliyor.

KASK TAKIYOR
Abra, yaşanan onca can kayıplarına, yasal zorunluluğa ve sıkı polis denetimlerine rağmen kask takmamakta direnenlere de örnek oluyor. Akıllı köpek, motosiklete binerken sahisbinin kendisi için aldığı kaskı takıyor.
Abra’nın sahibi Selman Tekin köpeğinin motosikletle gezmeyi çok sevdiğini belirterek ve fırsat buldukça köpeğine bu zevki yaşatmaya çalıştığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı