REKLAMI GEÇ

BSM’yi su bastı

BSM’yi su bastı

Denizli, uzun zamandır yağan en etkili yağmurla güne uyandı. Kent merkezinde metrekareye 25 kg yağış düşerken, Denzili’nin en çok yağış alan ilçesi metrekareye düşen 37 kilogramla Çivril oldu.Öte yandan yaşanan sağanak nedeniyle Denizli Belediye Sanat Merkezi’nin yıkılan sinemaya komşu işyerlerini su bastı.

/ DENİZLİHABER / 8 Kasım 2012 Perşembe, 15:11

Ahmet Oğuz KOLCU
Denizli sabaha sağanakla uyandı. Dün akşam yağmaya başlayan hafif yağmur yerini sabaha karşı sağanağa bıraktı.

Kent merkezinde metoroli yetkililerinin tespitine göre metrekareye 25 kilogram yağış düştü. Sağanak nedeniyle Çivril’de metrekaraye 37, Güney’de 23 ve Çardak’ta 14 kilogram yağış düştü.

Denizli merkezdeki yağmur nedeniyle bazı işyerlerini su bastı. Bunlardan biri de Denizli Belediyesi Sanat Merkezi pasajı. Geçtiğimiz Ocak ayında çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen sinema bölümünün yıkıldığı Belediye Sanat Merkezi’nin pasajında bulunan işyerlerinin sahipleri ve çalışanları kötü bir sürprizle karşılaştı.

Pasaj ve sinemaya komşu işyerlerini basan su yüzünden esnaf zor durumda kalırken, belediyeyşe tepki vardı. Zolan başta olmak üzere yetkilelere daha önce benzer sıkıntılarını dile getirdiklerini ancak şu ana kadar kaydadeğer bir çalışma yapılmadığını söyleyen esnaf, “Belediyeye defalarca söyledik, ama bizimle ilgilenmediler. Belediye iş yerlerimizin arka duvarlarını gaz betonuyla kapattı. Ama gaz beton suyu emdi. İşyerlerimiz sular altında kaldı. Çatıyı daha yeni tadilat yaptırmalarına rağmen yağmuru tutmuyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı