REKLAMI GEÇ

100 çocuk erkekliğe adım attı

100 çocuk erkekliğe adım attı

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Denizli Belediyesi’nin de destek verdiği toplu sünnet şöleninde, 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

/ DENİZLİHABER / 9 Eylül 2013 Pazartesi, 14:45

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Denizli Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde 100 çocuk erkekliğe adım attı.

Sümerpark’taki şölene, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün, Ahmet Toptaş, Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Gökmen ile Afyonkarahisarın ilçe beldelerinden çok sayıda belediye başkanları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, şölen boyunca sünnet olan çocuklarla tek tek ilgilendi, aileleriyle sohbet etti. Şölende, Denizli Belediyesi Mehteran Takımı, Konservatuvar sanatçıları, Denizli ve Afyon’dan yöresel sanatçılar katılarak sünnet olan çocukları coşturdu. Yine Denizli Belediyesi’nce şölendekilere pamuk şeker ve macun ikram edildi.

BİSİKLETLER BAŞKAN ZOLAN AMCADAN
Bu arada sünnet olan tüm çocuklara Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan bisiklet hediye etti. Şölende bir konuşma yapan Başkan Zolan, şöyle dedi: “Dernek başkanımız ilk ziyarete geldiğinde toplu sünnet yapmak istediklerini söyledi, etkinlik için eksikliklerini dile getirdi. Biz de belediye olarak eksikliklerinizi tamamlarız, çocuklarımıza ve ailelerine bu düğünü yaparız dedik. El birliğiyle çok şükür bu şöleni hazırladık” dedi.

“ÇOCUKLARIN HER BİRİ MİNİK HOROZ OLDU”
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de göç eden Afyonkarahisarlıların çocuklarının büyük bölümünün Denizli’de doğmuş olduğunu düşündüğünü belirterek, “Bu minikler burada doğmalarından dolayı minik horoz oldu. Ben böyle bir organizasyonu yapan derneğimize ve Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Allah hep böyle güzelliklerini göstersin. Düğünlerini de görmek nasip olur inşallah. Başarılı olan ülkeler, başarılarını başarılı göçlere borçludur. Denizli de göç alan şehir olması nedeniyle her alanda çok başarılıdır. Denizli bu başarısını başarılı göçlere borçludur” diye konuştu.

“GÖÇLER ÜLKENİN ZENGİNLEŞMESİNE NEDEN OLDU”
Denizli Valisi Abdülkadir Demir de Denizli’nin sanayi, turizm ve tarım sektörüyle öne çıkmış bir kent olduğunu kaydederek, “Anadolu toprakları özellikle son 30 yılda kentleşmeyle birlikte çok önemli göçlere yol açtı. Bu göçler ülkenin zenginleşmesine neden oldu. Bu anlamda Denizli’nin en yoğun göç aldığı il Afyonkarahisar’dır. Burada güzel bir örnek var. Denizli’de göç alan vatandaşlar kendi bölgelerinde huzur içinde yaşıyorlar. Ben de göçle birlikte şehrin gelişimine katkı koyan Afyonkarahisarlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu üstlenen Denizli Belediyesi ve derneğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“60 BİN AFYONLU VAR”
Dernek Başkanı Mustafa Gökmen de Denizli’de yaklaşık 60.000 dolayında Afyonkarahisarlı yaşadığını ifade etti. Dernek Başkanı Gökmen şunları söyledi: “Derneğimiz birlik beraberliğimizi artırmak için 2004’den bugüne faaliyetini sürdürüyor. Bugün 100 çocuğumuzun toplu sünneti için bir araya geldik. Dernek olarak hemşehrilerimizin yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı