REKLAMI GEÇ

“Neden ayaklandık?” yanıtı

“Neden ayaklandık?” yanıtı

İstanbul’daki Gezi Parkı’nda başlayan eylemlerin, sadece birkaç ağaç için yapıldığı açıklamaları, eylemci gençleri kızdırdı. Gençler, dün akşam Çınar Meydanı’nda post-ıt yapıştırmak için oluşturdukları slogan duvarına, uzun bir şerit halinde ayaklanmanın nedenlerini yazdılar.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2013 Cuma, 10:09

İstanbul’daki Gezi Parkı’nda başlayan eylemler Denizli’de de devam ediyor. Hükümet kanadından eylemlerin başından bu yana yapılan açıklamalarda “Birkaç ağaç için kıyamet koparılıyor” şeklindeki açıklamalara, Denizlili genç eylemcilerden ilginç bir yöntemle cevap geldi.

Post ıt yapıştırmak için oluşturulan duvara, uzun bir şerit halinde neden ayaklandıklarını, nelere itiraz ettiklerini yazdılar.
Gençler “Sorun sadece Gezi Parkı değil” diye başlayan gerekçelerini, “Biber gazı değil, Polis şiddeti değil, Hukuksuzluk değil, Alkol yasası değil, 3. köprü değil, kürtaj değil, Reyhanlı değil, Roboski değil, Gazeteci değil, Aydın değil, Ekmek değil, Aş-İş değil, Ötekileştirme değil, Politikanın pislenmesi değil, Üslup değil, Serseri değil, Terörist değil, Çapulcu değil, Asıl sorun Oligarşik Diktatörlük… Bunların hepsi…” ifadeleriyle dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı