REKLAMI GEÇ

Denizli’ye sentetik buz pisti

Denizli’ye sentetik buz pisti

Denizli Belediyesi, sentetik buz pisti için düğmeye bastı. Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımına başlanan sentetik buz pisti ve spor kompleksi, 150 gün gibi kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2013 Çarşamba, 12:09

Denizli Belediyesi, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu karşısındaki atıl duran boş alana sentetik buz pisti yapacak.

Sentetik buz pisti ve spor kompleksinde, 410 metrekare buz pisti alanı, 2 tenis kortu, kafeteryalar, 2 badminton sahası, bocce oyun alanı, satranç platformu, mini golf sahası, açık alan spor aletleri, koşu parkuru, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, oturma grupları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil alanlar yer alacak.
Sentetik buz pisti inşaat alanında incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sentetik buz pisti ve spor kompleksi şimdiden Denizli’ye hayırlı olsun. Buz pisti, şehrimizdeki önemli bir eksikliği giderecek. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, sentetik buz pistinde kayarak hoşça vakit geçirecek. Peyzaj düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla birçok vatandaşımızın ilgi göstereceği yer haline dönüşecek” dedi.

Zolan, buz pisti ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Amacımız, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun her kesiminin sağlıklı ortamlarda spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfetmesine yardımcı olmaktır. Bu anlamda sentetik buz pisti ve spor kompleksi bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. 150 günde tamamlanacak buz pisti şimdiden Denizlimize hayırlı olsun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı