REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu’nda 16. Dönem Tamamlandı

Evlilik Okulu’nda 16. Dönem Tamamlandı

Denizli Belediyesinin örnek projelerinden biri olan Ailemi Seviyorum projesi kapsamında gerçekleştirilen Sağlıklı Evlilik Okulu 16. Dönemini tamamlayarak bu güne kadar 568 kursiyere sertifika verdi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 16:44

DENİZLİHABER

Sağlıklı Evlilik Okulu yeni evlenecek çiftlere manevi kazanımlarının yanı sıra maddi katkıyı da beraberinde getiriyor. Denizli Belediyesi’nin ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ kapsamında hayata geçirdiği Sağlıklı Evlilik Okulu 16. Dönem mezunlarını verdi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Sağlıklı Evlilik Okulu 16. Dönem kursiyerleri için düzenlenen sertifika törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı ile kursiyerler katıldı.

568 KURSİYER SERTİFİKA ALDI
Bu güne kadar 568 kursiyere sertifika verildiğini kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, kursların sağlıklı ailelerin oluşmasında büyük katkı sağladığını vurguladı.

Denizli’nin hep örnek projeler ile adından söz ettirdiğini kaydeden Değirmenci, “Denizli Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan ve Denizli’ye ödül getiren ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ kapsamında yer alan evlilik okulunda, 16. dönem tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyemizin ‘Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamındaki Sağlıklı Evlilik Okulu eğitimlerine katıldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Almış olduğunuz bu eğitimleri uygulamaya geçtiğinde faydasını göreceksiniz.
denizli-evlilik-okili-16-mezunlari-ic
Bu güne kadar 568 kursiyerimiz kurslarımıza katılarak sertifikalarını aldılar. Evlilik çok önemli bir müessesedir. Tabiî ki evlilikteki en önemli konu eşlerin birbirlerine saygı göstermesi ve birbirlerini dinleyebiliyor olmasıdır. Bu iki kural hayatınıza yerleşirse eğer birçok problemi de aşarsınız. Saygı göstermek çok önemlidir çünkü her birey çok değerlidir. Ömrünüz boyunca her şey gönlünüzce olsun inşallah. Sizleri tebrik ediyorum ve hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, konuşmasının ardından Evlilik Okulu’nun 16. dönem kursiyerlerine sertifikalarını ve içinde evlilik okulu kitabının da bulunduğu çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı