REKLAMI GEÇ

Gümüşler yemyeşil olacak

Gümüşler yemyeşil olacak

Gümüşler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gümüşler’in çeşitli mahallelerinde bulunan alanlara, 6 bin 500 adet Top Akasya ve bin adet çam dikmeyi hedefliyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Şubat 2008 Cuma, 01:00

Gümüşler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeşillendirme çalışması başlattı. Çalışma kapsamında, bu sene Gümüşler’de bu yıl toplam 6 bin 500 adet Top Akasya ve bin adet çam dikilmesi hedefleniyor. Ağaçlandırma çalışmasına, beldede bulunan okullardaki öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra AKP Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya ve Gümüşler Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Ağaçlandırma çalışmalarının küresel ısınma başta olmak üzere, çevre sorunlarının arttığı günümüzde daha büyük önem kazandığını belirten Salih Erdoğan, “Orman varlığını ve yeşil alanları korumak, yeşil bir çevre oluşturmak gelecek kuşaklara karşı da bir görevimizdir” dedi. Tüm çabalarının gelecek nesillere, yeşiller içinde bir Gümüşler bırakmak olduğunu söyleyen Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya, “Altyapısıyla, üstyapısıyla, tertemiz ve yemyeşil bir Gümüşler yaratmak için seferber olduk. Yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarıyla temiz bir nefes alacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı