REKLAMI GEÇ

Güzelköy En Çevreci Mahalle

Güzelköy En Çevreci Mahalle

Denizli Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez gerçekleştirilen ‘En Çevreci Mahalle Yarışması’ sonuçlandı. Denizli’nin 79 mahallesinde yapılan incelemeler sonucu Güzelköy Mahallesi kentin en çevreci mahallesi seçildi.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2013 Salı, 14:11

Çevre bilincini geliştirmek ve mahalleler arasında çevre rekabetini artırmak amacıyla bu yıl 2. kez yapılan değerlendirmede çevre komisyonu tarafından 79 mahalle yerinde birebir gezilerek incelendi ve yapılan oylama sonucu Güzelköy Mahallesi “En Çevreci Mahalle” seçildi.

Çevre komisyonu tarafından çöplerin zamanında ve uygun şekilde çıkarılması, mavi torba uygulamasına ve geri dönüşüm faaliyetlerine katılımın sağlanması, mahallenin temiz tutulması, moloz, inşaat atıkları, kül gibi atıkların atılmaması, park-bahçelerin temiz tutulması ve kullanımı, görüntü kirliliği unsurlarının bulunmaması gibi kriterler göz önünde bulundurularak puanlama yapıldı.

Güzelköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen törende muhtarlık binasına “En Çevreci Mahalle” şilti asıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Ali Değirmenci ve Mustafa Gökoğlan’ın katıldığı etkinlikte mahalle sakinlerine çeşitli hediyeler dağıtıldı. Değirmenci ve Gökoğlan mahalle sakinlerini elde edilen başarıdan dolayı ve çevre duyarlılıkları konusunda tebrik ederek Denizli Belediyesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı