REKLAMI GEÇ

Halk Oyunları Topluluğu’ndan gösteri

Halk Oyunları Topluluğu’ndan gösteri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yılsonu gösterisi sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz ve ülkemizin tüm renklerini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 17:22

Türk kültürünün tanıtılması ve yaşatılması için başta ücretsiz kurslar olmak üzere birçok etkinlik düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yılsonu gösterisi düzenledi.

buyuksehir-halk-oyunlari-1

Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

buyuksehir-halk-oyunlari-3

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’ndan 300 kursiyer Türkiye’nin dört bir yöresinden oynadığı halk oyunları ile izleyenlerden büyük alkış topladı. Zeybek ile başlayan gecede Tokat, Artvin, Diyarbakır, Silifke, Teke yöresinden halk oyunları sergilendi. Etkinlikte ayrıca aşuk-maşuk oyunları ile minikler ve yıldızlar bale grubu gösterisi yapıldı.

buyuksehir-halk-oyunlari-2

“MİLLİ DEĞERLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başta Denizli’nin güzellikleri olmak üzere, ülkenin tüm güzelliklerini, tüm renklerini yaşatmaya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Özümüzü kaybetmeden, milli değerlerimizi inşallah geleceğe taşıyacağız” dedi.

buyuksehir-halk-oyunlari-4

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı