REKLAMI GEÇ

Merkezefendi personeli iş sağlığını öğrendi

Merkezefendi personeli iş sağlığını öğrendi

Merkezefendi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki personele ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitim verildi. Eğitimde çalışanların yasal hak ve sorumluluklarını, iş kazalarının nedeni, iş kazalarının hukuki sonuçları, ilk yardım, meslek hastalıkları, iş yeri temizliği gibi konular personele anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2019 Perşembe, 14:59

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimlerde İş Sağlığı Uzmanı Orhan Çetin iş kazaları, yasal hak ve sorumluluk gibi konuları, Doktor Ümit Nurhan da ilk yardımın temel uygulamalarını anlattı. Park Bahçeler ekibine eğitim sonunda sınav yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye bünyesinde çalışan tüm personelin sağlığı ve güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Doğan, “Kanun gereği zorunlu olan bu eğitimlerle birlikte personelimiz iş başındayken gerekli önlemleri alarak, güvenlik kurallarına uyarak çalışmalarını gerçekleştirecek. Personelimiz bu eğitimler sayesinde hem yasal haklarını bilecek hem ilk yardım öğrenecek hem de kendini ve çalışma arkadaşlarını tehlikeye atmayacak. Daha önce Fen İşleri personeline verilen eğitim bu kez Park Bahçeler personeline verildi. Bu eğitimler belediyemizdeki tüm müdürlüklerimize verilecek” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, eğitim çalışmalarını yakından takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu